Albuț și-a găsit echipă după despărțirea de Săgeata. Portarul revine în Liga 1

Albuț și-a găsit echipă după despărțirea de Săgeata.** Portarul revine în Liga 1

Călin Albuț (33 de ani), fost jucător la Gloria Bistrița și Rapid, este al doilea transfer al Viitorului în această pauză de iarnă. Portarul care și-a reziliat de curând înțelegerea cu Săgeata Năvodari a fost adus ca alternativă pentru Buzbuchi, rămas singurul goalkeeper al echipei, după despărțirea de Dragoș Balauru.

În vârstă de 33 de ani, portarul care a strâns 180 de meciuri în Liga 1 este al doilea transfer reușit de echipa antrenată de Gică Hagi, după venirea lui Cătălin Munteanu (35 de ani) de la FC Brașov, iar aducerea sa face parte din planul „Regelui” de a oferi echipei un plus la capitolul experiență.

„L-am luat pe Albuț, un portar cu experiență, care să fie pregătit în orice moment să se bată cu portarul numărul 1 al nostru, Buzbuchi. Am referințe foarte bune despre el și sper să ne ajute. O să recurgem la experiență, pentru că tinerețe avem foarte multă și e clar că în acest moment căutam jucători care să ne aducă experiență în prima ligă”, a declarat Gică Hagi pentru Digi Sport.

180 de meciuri în Liga 1 și 103 în Liga 2 a adunat de-a lungul carierei Albuț, portar care a prins șase meciuri în poarta Rapidului, în perioada în care giuleștenii erau antrenați de Ioan Ovidiu Sabău

Articol scris de Cristian Voicu

 

Pe aceeași temă