Albuț a lăsat Gloria pentru FCM Târgu Mureș

23 Aug. 2011, 16:04 Bursa transferurilor
Albuț a lăsat Gloria** pentru FCM Târgu Mureș

Călin Albuț și-a reziliat, astăzi, pe cale amiabilă, contractul cu Gloria Bistrița, și a semnat un contract pe trei sezoane cu formația lui Ovidiu Sabău, FCM Târgu Mureș.

Portarul în vârstă de 30 de ani și-a dorit să joace în continuare la o echipă de Liga I, după ce transilvănenii au fost retrogradați în Liga a II-a. „Rămân cu amintiri frumoase de la Gloria, am jucat atâția ani în Liga I, aici am devenit portar. Mulțumesc conducerii clubului că a înțeles situația mea și am fost lăsat să plec, pentru că vreau să continui să joc în Liga I. Sper ca în cel mai scurt timp să-mi rezolv situația și să ajung la un club din prima divizie”, a declarat, pentru Mediafax, Călin Albuț, care în ultimii ani a fost căpitan al echipei bistrițene.

„Mă bucur că l-am convins pe Albuț să aleagă Târgu Mureș în detrimentul altor echipe cu nume”, a spus Aurelian Băbuțan, director general FCM Târgu Mureș, după ce portarul a devenit liber de contract.

În prima etapă a Ligii a II-a, Călin Albuț a fost titular contra Chindiei Târgoviște, 1-1, și a încasat golul egalizator în minutul 25 de la Ionuț Radu.

Albuț a apărat poarta Gloriei din anul 2004, meciul de debut în Liga I fiind în 27 aprilie 2005, 1-2 la Galați cu Oțelul. A adunat până acum 149 de jocuri în prima divizie, 77 în liga a doua, 9 în Cupa României și 7 în cupele europene.

Articol și foto de Marius ANGHEL

23 Aug. 2011, 16:04 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă