Anghel: „M-ar mulțumi victoria, obținută indiferent de manieră”

Marius ANGHEL 12 Sep. 2014, 12:32 Liga 2
Anghel:**

Săgeata Năvodari joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, în fața Unirii Slobozia, o echipă care încă nu s-a regăsit în meciurile din acest sezon. Cătălin Anghel, antrenorul constănțenilor, nu se așteaptă la o partidă ușoară în fața ialomițenilor, o formație pe care o consideră „bine organizată”, și speră ca jucătorii săi să-și revină după cele 120 de minute jucate în Cupă la mijlocul săptămânii în fața Farului. Și Unirea lui Mihalcea a jucat în competiția KO, având nevoie tot de 120 de minute pentru a afla dacă merge în 16-imi, însă la penalty-uri au pierdut, iar moralul nu le este tocmai bun.

„Întâlnim o echipă foarte omogenă, ai cărei fotbaliști evoluează de mult timp împreună. E bine organizată și încearcă să joace frumos. Nu ne va fi ușor, având în vedere că trecem prin trei meciuri într-o săptămână, iar marți am jucat 120 de minute, dar ce a fost e istorie și ne gândim doar la partida de sâmbătă. Aceste zile au fost dedicate refacerii. Ca să câștigăm, ne trebuie agresivitate, o bună acoperire a terenului din punct de vedere defensiv și multe ocazii în atac. Vreau mult de la atacanții noștri laterali. Am știut pentru ce am insistat, și eu și conducerea clubului, să-l aducem înapoi pe Guerra, pentru că-l cunoșteam și știam că e un jucător de valoare. Nu ne putem pune însă speranțele numai în el. Sperăm să marcheze în continuare și să facă asta cât mai mulți jucători. Pentru sâmbătă, m-ar mulțumi victoria, obținută indiferent de manieră. Sigur, dacă și jocul va fi unul foarte bun, ar fi perfect. Cu Farul, am dominat 80% din meci. Și Farul, și Balotești m-au surprins plăcut, au încercat să facă meciuri bune. Trebuie să ne obișnuim cu această situație, pentru că toți vor să ne bată. Sâmbătă, ne lipsește Pătrașcu, dar sunt convins că cine-l va înlocui o va face foarte bine”, a declarat Cătălin Anghel, antrenorul principal al Săgeții, citat de ziuaconstanta.ro.

Albuț: „Ne poate încurca orice adversar”

Despre meciul cu Unirea Slobozia a vorbit și Călin Albuț, portarul Săgeții. Acesta se aștepta la jocuri mai accesibile cu Balotești și Farul, ceea ce nu s-a demonstrat și în teren, astfel că avertizează înaintea partidei cu ialomițenii. „Toate meciurile sunt importante, pentru că regulamentul s-a schimbat, iar acum intri în play-off cu punctajul total din sezonul regulat. Sper și cred că vom câștiga, deși Unirea e un adversar dificil, iar în campionatul trecut a făcut o figură frumoasă. Și cu CS Balotești, și cu Farul credeam că vom avea meciuri mai accesibile, dar nu a fost așa. Dacă nu punem osul la bătaie, toate meciurile vor fi foarte grele. Ne poate încurca orice adversar. În lupta pentru promovare, depinde numai de noi. Suntem la egalitate de puncte cu Academica Argeș, dar e abia începutul campionatului. Se poate întâmpla orice. Va accede în Liga 1 echipa care e cea mai bine organizată din toate punctele de vedere. Deocamdată, ne batem noi, Academica și FC Voluntari, deși aceasta din urmă nu a declarat oficial. Pe parcurs, pot apărea însă și surprize. Deși sunt nou la echipă, mă înțeleg bine cu toți colegii, pentru că fotbalul e la fel peste tot. Am o comunicare bună cu toți colegii, în special cu fundașii, pentru că de ei sunt mai aproape în timpul meciului”, a spus Albuț.

Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 12 Sep. 2014, 12:32 Liga 2
Pe aceeași temă