Alami nu mai continuă la Călărași. Marocanul va juca în noul sezon în Liga 1

Alami nu mai continuă la Călărași.** Marocanul va juca în noul sezon în Liga 1

Dunărea Călărași nu va mai conta în noul sezon al Ligii 2 pe unul dintre cei mai buni jucători pe care s-a bazat în campionatul recent încheiat. Contractul marocanului Saifeddine Alami Bazza (23 ani) a expirat, iar mijlocașul a ales să continue în fotbalul românesc la alt club. Dorit în iarnă la FC Voluntari, Alami va juca totuși în Liga 1, însă la Rapid București.

Conducerea clubului din Călărași a anunțat pe site-ul oficial că Alami nu va mai continua la Dunărea. „Contractul lui Alami cu echipa noastră a expirat la finele sezonului 2015-2016. A fost un fotbalist care a avut evoluții bune și chiar foarte bune, fiind apreciat și de suporterii noștri. Este un băiat deosebit și sunt convins că va obține noi succese în carieră. Poate într-o buna zi vom lucra din nou împreună”, a declarat președintele Constantin Ștefan.

Alami a explicat pentru DIGIsport motivul pentru care a optat pentru transferul la Rapid. „Am decis să vin aici, pentru istorie, în primul rând, pentru fani, care sunt extraordinari, atmosfera din Giulești m-a determinat să vin aici. Sunt foarte fericit să fiu aici, pentru că este un club cu o istorie bogată. Știu că am fost dorit și în iarnă, dar marea diferență este că în iarnă eram sub contract și nu puteam veni, dar acum contractul meu s-a încheiat și a fost mai ușor. Mi-ar plăcea să am tricoul cu numărul 10, dar nu contează prea mult pentru mine numărul de pe tricou. Vom vedea. Poate sunt câțiva jucători care au experiență mai multă ca mine, am respect pentru ei”, a spus Alami.

Mijlocașul marocan care trăiește în Spania a venit la Dunărea în vara anului 2015 de la echipa germană din ligile inferioare SV Waldhof Mannheim. Pentru călărășeni a voluat în 30 de meciuri, perioadă în care a înscris și 8 goluri.

În altă ordine de idei, Dunărea Călărași se va reuni luni, 27 iunie, ora 17:00, o oră mai târziu jucătorii urmând a ieși pe teren pentru a susține primul antrenament. Echipa pregătită de Adrian Mihalcea va efectua și un stagiu centralizat la Ciuta.

Foto: Cătălin NIȚU

Pe aceeași temă