Ahmetovic e out de la ACS Poli. Se negociază rezilierea și cu Hasani

Ahmetovic e out de la ACS Poli.** Se negociază rezilierea și cu Hasani

ACS Poli a anunțat azi o nouă despărțire de un jucător din vechiul lot după cele zece care aveau contract și care au fost deja îndepărtate. Ultimul plecat din tabăra timișoreană e bosniacul Esmir Ahmetovic, fotbalist ce a bifat doar 62 de minute în tricoul alb-negru pe prima scenă.

Tehnicianul Dan Alexa a anunțat în weekend că se va mai depsărți de circa nouă nume. Bănățenii trebuie să fie cu ochii și pe regulament în B, unde au voie să folosească, deocamdată, doar trei extracomunitari în același timp pe teren. În prezent au rămas la echipă Keita, Morariju și Hasani, care se încadrează la jucători „non-EU”, însă clubul va mai legitima doi, e vorba de sârbul Milan Stavric și brazilianul Carlos Eduardo.

Printre străini se mai numără englezul Kneeshaw și portughezul Nuno Claro, dar cei doi sunt comunitari. Mai mult, primul e și jucător sub 21 de ani. Clubul va mai renunța astfel probabil la cel puțin un extracomunitar pentru Liga a II-a.

Esmir Ahmetovic (23 ani, foto centru) a fost o victimă după ce nu a bifat minute decât cu FC Brașov și Gaz Metan la ACS Poli. Sosit în iarnă în probe, bosniacul nu s-a bucurat de prea multe șanse deși a fost văzut ca un jucător talentat. Mijlocaș stânga trecut pe la Jagodina și Tuzla, Ahmetovic și-a reziliat contractul de comun acord cu timișorenii.

Hasani, următorul out

Dintre extracomunitari următorul jucător cu care se negociază rezilierea e albanezul Edon Hasani. Mijlocașul a bifat de asemenea puține minute în tricoul lui ACS Poli. Ion Dragu e și el în discuții pentru „reglementarea” situației conform siteului oficial al timișorenilor. În schimb, juniorul Rogoveanu va fi împrumutat, probabil în Divizia C.

Albanezii Agaliu și Merko, veniți în probe, nu au fost reținuți în continuare la pregătiri.

Valentin Coca, Mario Kirev, Ioan Mera, Florin Nohai, Aleksandar Petrovic, Marko Marovic, Nicolas Gorobsov, Gueye Mansour, Jose Emilio Furtado și Marius Staicu s-au despărțit de club în această vară. Nu au mai continuat nici împrumutații Roman. Himcinschi și Dobrosavlevici.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă