Agbleta, primul jucător care se desparte de FC Olt! Lista plecărilor va mai cuprinde și alte nume

Agbleta, primul jucător care se desparte de FC Olt!** Lista plecărilor va mai cuprinde și alte nume

Primul jucător care părăsește, în această iarnă, divizionara secundă slătineană este „vârful” de origine ghaneză, Francis Agbleta. Atacantul de 25 de ani nu a avut randamentul așteptat. Jucătorul de culoare a evoluat în câteva meciuri, însă prestația sa a fost modestă.

Sosit în vară, în probe, Francis Agbleta a fost oprit în lotul divizionarei secunde, FC Olt Slatina, echipă sub culorile căreia a bifat primele minute în Liga a II-a. În meciurile de pregătire ale verii, atacantul de culoare a fost cel mai eficient, reușind să marcheze aproape în fiecare amical. În confruntările oficiale, jucătorul de 25 de ani nu a avut randamentul așteptat. Oficialii clubului au renunțat la serviciile „vârfului” originar din Ghana, rezilierea contractului făcându-se pe cale amiabilă.

Agbleta este primul jucător disponibilizat, însă, așa cum se întâmplă la toate echipele, lista plecărilor va mai cuprinde și alte nume. Totodată, oficialii clubului au demarat negocierile în privința perfectării câtorva transferuri, care să întărească posturile deficitare. FC Olt Slatina este angrenată în lupta pentru un loc de play-off, slătinenii aflându-se imediat sub linie, la doar două puncte de ocupanta locului șase.

Lotul pregătit de Dan Oprescu va demara pregătirile în vederea abordării meciurilor rămase din retur în prima parte a lunii ianuarie. În meciurile disputate din acest sezon, integraliști au fost căpitanul echipei, Alin Gligor, și mijlocașul Alin Ignea. De asemenea, mijlocașul de bandă stânga, Nicușor Bancu a bifat toate minutele cu excepția meciului cu CS Mioveni, când a fost suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Cel mai eficient atacant a fost Octavian Drăghici, care are două goluri înscrise, fiind de altfel singurul atacant din lot, care a reușit să marcheze.

Campionatul se va relua pe data de 1 martie, atunci când FC Olt Slatina va primi vizia FC Universității Craiova.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă