Adus în țară pentru „U” Cluj, brazilianul Pereira ar putea semna cu FC Zalău!

Adus în țară pentru

Sub comanda lui Marius Pașca se antrenează un jucător ce a evoluat la juniorii lui Gremio și Internacional Porto Alegre, adus în țară la cererea lui „U” Cluj

FC Zalău ar putea să dea lovitura, în această iarnă! Gruparea de la poalele Meseșului are în lot un jucător originar din Brazilia. Ajuns în România, prin intermediul team-managerului Călin Pușcaș, sud-americanul are 25 de ani își dorește să joace, iar o soluție ar putea să fie FC Zalău. Brazilianul a fost propus la „U” Cluj, însă jucătorul a ajuns în țară în ziua în care clubul clujean a intrat în insolvență, astfel că nu a mai fost posibilă legitimarea de extra-comunitari. În aceste condiții, Călin Pușcaș l-a adus  pe jucător la Zalău și în ultimele zile s-a antrenat  alături de Mihai Bode și compania, iar din retur am putea să-l vedem în tricoul „alb-albastru”!

„Este foarte greu să-i găsesc echipă, deoarece perioada de pregătire este pe final, iar loturile sunt aproape definitivate. Aștept câteva soluții, iar una dintre ele ar fi ca jucătorul să joace până în vară la Zalău”, a spus team-managerul Călin Pușcaș.

Președintele clubului sălăjean – Ioan Morar – ar fi încântat ca mijlocașul să îmbrace tricoul Zalăului. „Mie mi-ar plăcea. E un fotbalist bun. L-am și văzut la o miuță și are calități. Din păcate, o mare problemă este finalizarea actelor, și nu știu dacă am putea să-l legitimăm”, a declarat președintele Ioan Morar.

„Vreau să joc în România și într-o ligă cât mai bună. Dar momentan mă interesează să îmi găsesc echipă și nu ar fi problemă dacă aceasta ar fi din Liga a III-a”, a spus și Rodrigo.

Rodrigo Chaves Pereira are 25 de ani și a evoluat în carieră doar la formații din „Țara Cafelei”. În CV are echipe de tradiție din Brazilia, precum Gremio și Internacional Porto Alegre, unde a evoluat ca junior. Recent, el a jucat și la o echipă din Liga a III-a, din țara natală, iar el a și prezentat o casetă cu faze din meciurile sale.

Sursa: Sportul Sălăjean

Pe aceeași temă