Adrian Voicu a debutat ca titular la UTA. Nagy: „A terminat facultatea, acum revine la liceu”

Fotbalistul piteștean Adrian Voicu a intrat ca titular în team-ul utist în amicalul de 100 de minute cu Național Sebiș, scor 3-3, și și-a făcut remarcată prezența atât în defensivă, cât și pe faza de atac. Oferind siguranța așteptată în banda dreaptă a apărării arădene, Voicu s-a remarcat și prin două execuții excelente de la distanță, ambele salvate cu reflexe mari de Lazea, portarul Naționalului.

Fostul căpitan al Argeșului pare să fie ceea ce-și dorește Roland Nagy în acea zonă și ar urma să se așeze cât mai rapid la discuții cu oficialii arădeni. „Am găsit un club serios, așa cum mă și așteptam, deoarece îi cunoșteam pe mulți dintre utiști. Sper ca lucrurile să meargă bine, echipa are calitate, sperăm să facem o treabă cât mai bună”, a punctat Voicu, soluție bună și în linia mediană. Și apropo de trecutul său din Trivale, fotbalistul a remarcat: „Au fost și vremuri frumoase la FC Argeș, pe prima scenă. Din păcate…”

„Voicu a terminat facultatea, acum revine la liceu, nu se pune problema să fie în probe. Sperăm să vină cu plusul necesar, e un jucător cu calități, are experiență, să vedem dacă putem să facem tranzacția”, a afirmat antrenorul Roland Nagy.

Nagy: „Meciul s-a ridicat deasupra nivelului unui amical”

Antrenorul utist a remarcat utilitatea primei confruntări amicale a trupei sale, care a avut în Național Sebiș un adversar redutabil, cu replică fermă. Roland Nagy, trecut și el acum două sezoane pe banca celor de pe malul Crișului Alb, a rulat întreg lotul, minus Norbert Varga, în refacere după accidentarea suferită la barajul jucat luna trecută. „Așa cum îl cunosc pe „Știli”, pe teren a fost adversitate, în sensul pozitiv al cuvântului. Meciul s-a ridicat deasupra nivelului unui amical, datorită ambelor combatante. Antrenament pozitiv, din toate punctele de vedere”, a notat tehnicianul alb-roșiilor.

VEZI un FOTOREPORTAJ de la meciul amical

Cum utiștii și-ar dori să urce cât mai rapid în liga secundă iar Naționalul a ratat la mustață promovarea sezonul trecut, e de așteptat ca între cele două echipe să apară dueluri încinse în campionatul 2014-2015. „Cei de la Sebiș își doresc în fiecare sezon să fie candidați la promovare, noi încercăm, la fel, să fim cât mai competitivi, să fim acolo. Dar e prematur să anticipăm acum ce va urma”, a punctat Roli Nagy.

UTA Bătrâna Doamnă – Național Sebiș 3-3
Nădăban 47, Rus 70, Leucuța 82 / Ionuț Radu 10, Bozian 85, 93

UTA, prima repriză: Barabaș – Voicu, Botiș, Filaret, Burlă – Copil, Chindriș, Nădăban, Hlistei – Anagor, Ivănică.
UTA, repriza a doua: Barabaș – A. Popa, Cotoc, Filaret (Burlă 90), Suslak – Leucuța, Avrămuțiu, Lazea, Vlad – Bulza, Rus (Miron 81, Ghergar 90)

Sebiș, prima repriză: Lazea – Matei, Bier, Moise, Neacșu – Boneta, Balint, Best, Roman – Radu, Ganea.
Sebiș, repriza a doua: Șoltesz – Toader, Albert, Bier, Tătar – Chețan (Susan 60), Raț, Barth, Bozian – Radu, Sulea.

Sursa: Sport Arad

 
Pe aceeași temă