Adrian Voicu a ajuns la o înțelegere cu FC Argeș și revine la alb-violeți

13 Jul. 2012, 14:00 Bursa transferurilor
Adrian Voicu a ajuns la o înțelegere cu FC Argeș** și revine la alb-violeți

FC Argeș a reușit să repatrieze un nou jucător. Astfel, după ce la echipă s-a întors Cătălin Doman, un alt jucător ce a revenit la echipă este Adrian Voicu. Fundașul lateral a mai jucat în trecut la FC Argeș, făcând parte din echipa ce a reușit în 2008 promovarea în Liga I și pe prima scenă a fotbalului românesc bifând mai multe prezențe. Acesta a fost ulterior împrumutat la mai multe echipe, dar a revenit la FC Argeș în această vară.

Fotbalistul s-a prezentat la reunirea lotului piteștenilor de acum două săptămâni și acum a ajuns și la o înțelegere cu conducerea echipei din Trivale și va evolua pentru alb-violeți din stagiunea viitoare.

Au rămas cu un singur portar în lot

FC Argeș are în momentul de față o situație complicată cu privire la acoperirea postului de portar. Argeșenii au terminat campionatul cu trei portari și anume Flavius Croitoru, Adrian Rusandu și Dănuț Fundulea, dar după două săptămâni de pregătire se văd puși în postura de a mai conta pe serviciile unui singur portar și anume Flavius Croitoru. Conducerea nu a mai mizat pe serviciile lui Rusandu și nici Fundulea nu a mai rămas la echipă, antrenorul Viorel Dumitrescu fiind extrem de nemulțumit de comportamentul lui Fundulea.

„Am rămas în momentul de față cu un singur portar în lot. Croitoru este singurul portar pe care ne putem baza în momentul de față, asta după ce ne-am despărțit de Rusandu și nu știu dacă Fundulea va mai evolua pentru noi. Sunt dezamăgit de comportamentul lui Fundulea, din păcate, unii dintre jucători se comportă ca niște copii. Au un comportament imatur și parcă nu știu ce semnează și ce presupune un contract de jucător profesionist. Nu este deloc bine acest lucru și asta ne pune pe noi în mare dificultate. Să nu uităm că Ștefan Popa este un jucător tânăr și nu știu dacă poate face el față rigorilor unui campionat. Este un copil de 15 sau 16 ani care este clar că trebuie să mai crească. Indiferent de ce se va întâmpla cu Fundulea, trebuie să rezolvăm neapărat această problemă pentru că nu avem soluții pentru acest post”, a precizat Viorel Dumitrescu, antrenorul principal al echipei FC Argeș.

Sursa: FC Argeș

13 Jul. 2012, 14:00 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă