Adrian Piț a semnat cu UTA BD. Arădenii au luat atacantul golgheter și de la Becicherecu Mic

Adrian Piț a semnat cu UTA BD.** Arădenii au luat atacantul golgheter și de la Becicherecu Mic

Adrian Piț îi urmează pe Claudiu Tudor, Răzvan Blănaru și Sorin Strătilă și urmează să îmbrace și el din retur tricoul echipei UTA Bătrâna Doamnă. Mijlocașul s-a pregătit în ultima vreme cu gruparea arădeană, însă abia acum și-a dat acordul să semneze un contract cu ocupanta locului 3 din Seria a IV-a a Ligii 3.

În vârstă de 31 de ani, fostul jucător al echipelor UTA, Bellinzona, AS Roma, Pisa, Triestina, „U” Cluj, Khazan Lankaran și FC Viitorul va încerca să ajute prin experiența sa la îndeplinirea obiectivului formației antrenate de Roland Nagy, promovarea în Liga 2.

„Clubul UTA a perfectat angajamentul și cu Adrian Piț, și el a plecat cu echipa în cantonament”, a spus, pentru sportarad.ro, Claudiu Drăgan, ofițerul de presă al UTA-ei.

Silaghi întărește ofensiva

În această dimineață, conducerea arădeană s-a înțeles și cu Dan Perju Silaghi de la Mama Mia Becicherecu Mic, ocupanta locului doi din aceeași serie. Sport Arad scrie că atacantul ce în tur a marcat un gol împotriva noii sale echipe a plecat împreună cu arădenii în cantonamentul de la Moneasa.

Silaghi s-a născut pe 11 octombrie 1991 la Timișoara. Vârful înalt de 1,80 m a făcut junioratul la FC Timișoara II, în 2012-2013 a jucat în Liga a III-a pentru Flacăra Făget, iar ultimele două sezoane le-a petrecut la Mama Mia.

Pe aceeași temă