Adi Mihalcea a renunțat la încă un jucător pe care s-a bazat în prima parte a sezonului

Adi Mihalcea a renunțat la încă un jucător** pe care s-a bazat în prima parte a sezonului

Dunărea Călărași s-a despărțit în aceste zile de încă un jucător pe care s-a bazat destul de des în prima parte a campionatului. După ce nu l-a avut la dispoziție în o bună parte din pregătirea din această iarnă din cauza unor probleme de ordin medical, Adrian Mihalcea a decis să renunțe la mijlocașul Paul Radu (20 ani), adus sub formă de împrumut în vara trecută de la Dinamo. Potrivit Sport călărășean, lui Radu i s-a propus transferul în Liga 3 la CSM Oltenița, însă a refuzat oferta.

Paul Radu era unul dintre jucătorii care se încadrau în categoria Under 21 și pe care Adrian Mihalcea l-a utilizat în 13 meciuri în prima parte a sezonului. În această perioadă, mijlocașul a înscris și un gol, cu CS Balotești.

Cât îl privește pe fundașul central Bogdan Șandru (27 ani), acesta și-a reziliat contractul cu Pandurii Târgu Jiu și a semnat cu Dunărea Călărași până în vara anului 2019.

Altfel, Dunărea Călărași va disputa astăzi, de la ora 15:00, pe terenul sintetic de la Prefab Arena, al patrulea amical din această perioadă de pregătire. Adrian Mihalcea își va testa jucătorii cu Înainte Modelu, după ce până acum i-a mai urmărit cu Unirea Slobozia (2-1), Spicul Vîlcelele (7-0) și SC Popești Leordeni (3-1).

În perioada următoare, Dunărea mai are programate amicale cu Metalul Reșița la Izvorani (11 februarie, ora 14:00), la FC Voluntari II (15 februarie, ora 12:00) și la Brăila cu Dacia Unirea (18 februarie, ora 11:00).

Pe aceeași temă