Adelin David: „Nu ne-au spus nimic concret și ne pasează de la unii la alții”

Adelin David:** „Nu ne-au spus nimic concret și ne pasează de la unii la alții

Câțiva jucători de la FC Caracal, echipă care s-ar putea desființa în această vară, nu pot semna noi înțelegeri, pentru că încă se mai află sub contract cu gruparea caracaleană. În timp ce mijlocașul central Victor Rada și atacantul Patrian Trifu au anunțat deja că vor evolua în sezonul următor la nou-promovata Minerul Motru, alți jucători sunt puternic afectați de ce se întâmplă cu divizionara C din județ.

Mulți jucători se plâng că autoritățile locale și cele patru persoane, Gheorghe Anghel, președinte al Consiliului Director de la FC Caracal, Stelian Veselin, vicepreședinte, Cristian Georgescu și Octavian Florea – membri, care apar în actele înregistrate la Judecătoria Caracal în octombrie 2011, nu i-au anunțat nimic despre soarta echipei și îi pasează de la unii la alții, fără să-i informeze despre situația reală. Fundașul central Adelin David mai are doi ani contract cu FC Caracal, iar jucătorul nu își poate continua cariera fără acte.

„De luni mă pregătesc cu FC Podari, dar nu am semnat nimic, aștept să văd ce se mai întâmplă. Eu mai am doi ani contract cu FC Caracal și vreau să-mi clarific situația. Domnul Stelian Veselin mi-a spus să-l sun zilele acestea, dar nu mi-a mai răspuns la telefon, pentru că trebuia să-mi dea actele. Nu ne-au anunțat nimic concret și ne pasează de la unii la alții. Cei de la primărie ne spun să mergem la Veselin, iar el ne trimite înapoi la primar. Cei de la Podari m-au chemat la probe, însă eu vin de la o echipă care a terminat pe locul al doilea în clasamentul Seriei a III-a”, a spus jucătorul de la FC Caracal, Adelin David.

 

Sursa: Gazeta Nouă

 

Pe aceeași temă