ACS Poli transferă de la Chindia. Echipa lui Răchită a făcut a doua mutare a iernii

ACS Poli transferă de la Chindia.** Echipa lui Răchită a făcut a doua mutare a iernii

ACS Poli se va reuni peste o săptămână, iar până acum a făcut două transferuri. După Dănuț Munteanu, la Timișoara revine Daniel Rogoveanu, fotbalist care a mai trecut în perioada junioratului prin curtea clubului autorităților locale.

Rogoveanu a ajuns la 23 de ani și evoluează ca mijlocaș ofensiv. Fotbalistul a început fotbalul la Slatina, dar, ulterior, a ajuns la juniorii lui ACS Poli. A mai jucat, pe lângă FC Olt Slatina și ACS Poli, la Concordia Chiajna și Chindia Târgoviște. De la formația dâmbovițeană a venit sub formă de împrumut, după ce nu mai intra în vederile antrenorului Viorel Moldovan. Mijlocașul a semnat cu ACS Poli până la vară, dar cu drept de prelungire a contractului.

94 de minute, în patru meciuri, atât a jucat Daniel Rogoveanu în această prima parte a sezonului Ligii 2 pentru Chindia. Adus de la Concordia la Târgoviște, în partea a doua a sezonului trecut Rogoveanu a fost jucător de bază sub comanda lui Nicolae Croitoru, fiind folosit în 15 meciuri.

ACS Poli l-a mai adus înainte de sărbători pe Dănuț Munteanu, mijlocaș central eligbil U21, venit liber de contract. Echipa ocupă ultimul loc, 20 în Liga a 2-a, cu 10 puncte.

Un alt jucător pe care Valeriu Răchită îl vrea la Timișoara este și Stelu Costache (18 ani), un mijlocaș pe care l-a adus la Sportul Snagov și unde acum stă mai mult pe tușă. În acest sezon a fost folosit în doar cinci meciuri, în care a marcat și un gol.

Articol scris de Anda DELIU

 

Pe aceeași temă