ACS Poli se mai și desparte de jucători. Kneeshaw pleacă în Anglia, Morariju refuză rezilierea

ACS Poli se mai și desparte de jucători.** Kneeshaw pleacă în Anglia, Morariju refuză rezilierea

Ajunsă la un număr destul de mare de jucători în lot după ultimele transferuri, formația timișoreană a mai și renunțat la câteva nume. Astăzi, englezul Wilson Kneeshaw și-a luat la revedere de la acum foștii colegi din Banat după ce a acceptat propunerea clubului de reziliere amiabilă a înțelegerii.

Adus în urmă cu aproape un an, când ACS Poli evolua pe prima scenă, Wilson Kneeshaw (foto) a părut o mutare interesantă, sosind de la tineretul lui Middlesbrough. Tânărul atacant englez nu s-a impus însă în trupa pregătită mai întâi de Aurel Șunda, apoi de Dan Alexa. A bifat doar 66 de minute în Liga I și, de asemenea, doar patru partide în toamnă, în Liga a II-a.

Azi, jucătorul de 20 de ani și-a vizitat colegii de la Timișoara la antrenamentul de după masă. În prealabil el a acceptat rezilierea de comun acord a contractului care expira de abia la finele lui 2015. S-a salutat cu cei mai apropiați prieteni și le-a urat lui Scutaru și compania să ajungă cât mai repede în Europa League. „Sunt încă tânăr. Mâine mă întorc în Anglia”, a precizat Kneeshaw la despărțire. Alexa a fost surprins plăcut de reacția jucătorului, care l-a întrebat la plecare ce ar trebui să facă pentru a progresa.

La antrenamentul timișorenilor de după masă a fost prezent și Cristi Bărbuț. Mijlocașul timișorean se simte mai bine după ruptura fibrilară suferită la picior, dar nu forțează și sunt șanse mici să fie prezent în lotul pentru Oradea.

„Modelul Dragu”. Morariju, încă sub contract

Spre deosebire de jucătorul britanic, Danijel Morariju e încă legitimat la ACS Poli. Deși fundașul stânga nu mai e dorit de Dan Alexa, acesta a refuzat încheierea contractului de comun acord. Contractul său expiră la vară. Alb-negrii nu se află la prima situație de acest gen. Exemplu e Ion Dragu, jucător care a refuzat rezilierea și chiar s-a îndreptat spre comisiile federale pentru a-i fi respectată înțelegerea de lungă durată.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)

Pe aceeași temă