ACS Poli se întărește cu 5 jucători! Rosenblum: „Meciul cu UTA ne prinde exact cum trebuie”

10 Aug. 2012, 18:35 Bursa transferurilor
ACS Poli se întărește cu 5 jucători!** Rosenblum:

Trei nume noi au sosit la ACS Poli: Radu Miron, Eugen Crăciun și Petru Goge. Aceștia vor debuta deja în amicalele de mâine. De săptămâna viitoare sunt așteptați alți doi jucători, portarul Mario Kirev și fundașul Alin Rațiu, ambii au mai evoluat la Timișoara în perioade diferite. Conducerea s-a înțeles la contracte și cu majoritatea jucătorilor doriți din lotul Recaș-Poli, susține Călin Rosenblum, managerul „alb-negrilor”.

Managerul sportiv al clubului, Călin Rosenblum susține că mai mulți jucători au semnat deja contracte cu noul club dar acestea vor deveni valide când vor fi înregistrate și de FRF, probabil după 15 august. La antrenamentul de azi au fost prezente deja alte trei nume noi cu care s-a ajuns la o înțelegere. E vorba de Radu Miron, un fundaș stânga în vârstă de 21 de ani ce a evoluat la Callatis Mangalia, Eugen Crăciun (25 ani), mijlocaș dreapta care va sosi sub formă de împrumut de la Dinamo și Petre Goge (20 de ani, liber), aripă stânga, care a mai evoluat pentru Unirea Urziceni și FCM Tg. Mureș în Liga I.
Kirev și Rațiu, înapoi
Alți doi fotbaliști ce vor fi înregimentați sunt Mario Kirev (foto) și Alin Rațiu. Goalkeeper-ul bulgar a fost împrumutat anul trecut de Poli de la Juventus Torino și mai are un an de contract cu italienii. Acesta a evoluat în șapte partide pentru alb-violeți după ce Sergei Lepmets, titularul de drept, a acuzat neplata salariilor. El ar putea veni tot sub formă de împrumut în primul an. De partea cealaltă, Alin Rațiu nu a prins prea multe meciuri în perioada 2007-2009 la Poli, fiind mai mult împrumutat sau folosit la echipa secundă. Cei doi se vor prezenta săptămâna viitoare la antrenamente.
Rosenblum, încrezător cu UTA
Managerul sportiv al lui ACS Poli nu e temător în legătură cu jocul din prima etapă, când noua echipă va întâlni (practic pe locul Recașulu) marea rivală UTA. „Meciul cu UTA ne prinde exact cum trebuie. Suntem o societate nouă, fiindcă am început totul practic de la zero. Lumea trebuie să aibă încredere în noi, e prima dată când Poli e a timișorenilor. Se regăsesc foarte mulți timișoreni în echipă, de pe vremea când eram eu jucător n-au mai fost atâția la Poli… Vom face o echipă competitivă”, ne-a spus Rosenblum.
Conducătorul bănățean mai spune că echipa ar putea intra într-o scurtă perioadă centralizată după ce lotul va fi definitivat săptămâna viitoare. În altă ordine de idei, ACS Poli și-a modificat din nou programul de jocuri amicale. Astfel, mâine de dimineață o parte a lotului va evolua la Lugoj, nu cu Sebiș, sub conducerea antrenorului Cosmin Petruescu, în timp ce probabil „prima echipă”, pregătită de Vali Velcea, merge în deplasare la Luceafărul Oradea după-amiază.
Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)
10 Aug. 2012, 18:35 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă