ACS Poli s-a despărțit de Carlos Eduardo. Brazilianul a cerut rezilierea contractului

ACS Poli s-a despărțit de Carlos Eduardo.** Brazilianul a cerut rezilierea contractului

Jocul de la Pâncota a fost ultimul la timișoreni pentru brazilianul Carlos Eduardo Manso de Carvalho (foto, în centru). Conform oficialilor lui ACS Poli contractul jucătorului a fost reziliat de comun acord la cererea acestuia.

Venit ca o certitudine în Banat, mijlocașul ofensiv de 21 de ani a dezamăgit la fiecare apariție în Liga 2. După un start promițător în pregătiri, Carlos Eduardo, trecut și pe la Sporting Braga în Portugalia, nu s-a acomodat deloc. El a fost titular la începutul sezonului, dar apoi a fost trecut rapid pe linie moartă de Dan Alexa. Ultima apariție a jucătorului a fost în weekend-ul trecut la Pâncota, când a fost titular împotriva Șoimilor (scor 1-0), dar a fost schimbat după doar 22 de minute cu Popovici, „Chirurgul” a invocat după joc că sudamericanul nu s-a putut adapta la terenul de joc.

Astăzi, fotbalistul a ajuns la un acord cu clubul pentru rezilierea de comun acord a contractului. Carlos Eduard a bifat doar cinci jocuri oficiale, în care nu a marcat niciun gol pentru ACS Poli, și e primul dintre jucătorii sosiți în vară care pleacă de la echipă. Un alt nou sosit din compartimentul ofensiv, Milan Stavric, prinde de asemenea foarte rar foaia de joc în ultimele etape.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă