ACS Poli legitimează încă un atacant. E african și a fost crescut de FC Porto

Timișorenii vor mai parafa un transfer în această săptămână. Aflat în Portugalia de zece zile Ion Timofte a confirmat sosirea capverdianului Rody la ACS Poli. Noul jucător e atacant și s-a pregătit deja sub comanda lui Dan Alexa și se mai așteaptă doar efectuarea vizitei medicale pentru parafarea înțelegerii.

Rodirley Duarte, în vârstă de 23 de ani, e noul jucător al bănățenilor. El a fost crescut de Porto și a mai trecut pe la Gil Vicente, dar nu prea a fost folosit de trupa care a evoluat constant în primele două eșaloane. Alte nume de echipe bifate de noul sosit nu spun mare lucru, fiind din ligile inferioare lusitane: Pinhalnovense, Famalicao și Nogueirense. Atacantul măsoară doar 1,70 metri înălțime. Rody a avut două selecții și două goluri pentru naționala Capului Verde sub 21 ani. El poate fi înregimentat de alb-negrii în afara perioadei de transferuri deoarece vine din postura de jucător liber de contract.

El a fost dorit la Timișoara de luna trecută dar nu a putut fi adus mai repede din cauza lipsei vizei. „E un jucător pe care nu l-am putut aduce luna trecută. Mai trebuie să facă doar vizita medicală. Prima impresie a lui Dan Alexa a fost bună. E ultimul jucător pe care-l vom aduce până în iarnă. El vine liber de contract”, a spus Ioan Timofte.

Plecat în Portugalia, managerul sportiv al bănățenilor anunțase negocierile cu un nou jucător. În schimb, în privința sosirii unui nou sponsor „Tim” nu are vești noi.

Rody va efectua miercuri vizita medicală și cel mai probabil va semna în această săptămână contractul cu ACS Poli.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă