ACS Poli își schimbă antrenorul cu portarii. Înlocuitorul lui Țurcaș a apărat la Timișoara și e mai tânăr ca Nuno Claro

ACS Poli își schimbă antrenorul cu portarii.** Înlocuitorul lui Țurcaș a apărat la Timișoara și e mai tânăr ca Nuno Claro

Timișorenii au mai efectuat o modificare în stafful tehnic atunci când nimeni nu se aștepta. Antrenorul cu portarii al primei echipe, Petru Țurcaș, va deveni „secundul” lui ACS Poli II și coordonator al portarilor din Centrul juvenil. În locul său la echipa mare va fi înregimentat începând de azi fostul goalkeeper al lui Poli și FC Național, Marius Popa.

Popică (36 de ani) a făcut carieră în prima ligă la FC Național și Politehnica Timișoara, fiind portarul numărul 1 al clubului bănățean la instaurarea „regimului BkP”. După ce s-a retras din activitatea de jucător, goalkeeperul lansat de FC Bihor și-a început cariera de antrenor cu portarii și a activat în acest sens la Luceafărul Oradea și Oțelul Galați. Între anii 2005 și 2008, pe vremea când evolua în Banat, Marius Popa a fost chemat la echipa națională, fiind al treilea portar al României la Euro 2008.

Interesant e că unul dintre viitorii elevi ai lui Popa, lusitanul Nuno Claro e mai bătrân cu jumătate de an. Portarul veteran al lui ACS Poli având 37 de ani în acest moment. Conform acspoli.ro „Popică” se alătură echipei miercuri, aceasta urmând să plece miercuri în cantonamentul de la Băile Herculane, zi în care e programată la Severin și partida amicală cu Minerul Mehedinți (ora 18).

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă