ACS Poli, dispusă să negocieze cu Arsenal pentru Vlad Dragomir. Juniorul a impresionat la clubul londonez

Unul dintre cei mai promițători jucători bănățeni ar putea ajunge la vară în Anglia. Puștiul-minune Vlad Dragomir a lipsit weekend-ul trecut de la echipa pregătită de Dan Alexa pentru că a efectuat o vizită la centrul lui Arsenal din Londra. Exclus din lot pentru că nu a avut acceptul clubului, tânărul mijlocaș al lui ACS Poli ar putea fi transferat doar dacă britanicii vor plăti pentru el.

Vlad Dragomir a bifat deja jocuri în tricoul primei formații timișorene deși are numai 15 ani. Cei care l-au văzut pe viu au rămas impresionați de calitățile sale iar acestea au atras atenția unor cluburi europene. În weekend-ul trecut el făcea parte din lotul lui ACS Poli pentru partida de la Slatina, dar a lipsit nemotivat pentru că a plecat la Londra. Alexa l-a exclus pe jucător din lot din această cauză, acesta urmând să se pregătească alături de juniori până la lămurirea situației. Se pare că Dragomir i-a impresionat pe englezi, deoarece aceștia sunt interesați să-l transfere la vară, fiind binecunoscută strategia „tunarilor” în a achiziționa jucători foarte tineri. Jucătorul nu poate fi „furat”, iar Arsenal va trebui să se înțeleagă cu ACS Poli pentru transferul său.

Alexa îl laudă pe puștiul pe care l-a exclus

Dan Alexa nu a vrut să comenteze situația, dar conducerea clubului e dispusă să negocieze dacă suma oferită de londonezi va fi una mulțumitoare. Mai ales că clubul de pe Bega trebuie să aibă și profit din vânzarea de jucători.

„A fost o măsură disciplinară, urmează ca cei din Consiliul Director să se intrunească și să decidă situația lui. Sincer nu aș vrea să comentez foarte mult, se antrenează cu juniorii… Ar fi făcut parte din lot pentru meciul cu Oltul. Cu siguranță are toate calitățile de a ajunge un mare fotbalist. E talentat, le are pe toate. Agresivitate, e un box-to-box. Dacă vii la antrenament nu ai spune ca are 15 ani, e foarte matur. Eu l-aș fi debutat cu Chiajna în Liga 1. Am fost prost informat în legătură cu meciul de la Mediaș atunci, e un tânăr care poate să ajungă fotbalist. Vom vedea care sunt regulmentele ce se va întampla”, a spus Dan Alexa.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)

Pe aceeași temă