ACS Poli are lotul aproape complet! 24 de jucători au semnat, Petre încă nu

01 Sep. 2012, 15:27 Bursa transferurilor
ACS Poli are lotul aproape complet!** 24 de jucători au semnat, Petre încă nu

Managerul sportiv al timișorenilor, Călin Rosenblum, a anunțat astăzi lista cu jucătorii care au semnat cu ACS Poli. Deocamdată în aceasta nu se regăsește Ovidiu Petre, fotbalist aflat încă în negocieri cu conducerea. În timp ce pista Zăgrean pare abandonată. Surpriza e reprezentată de semnarea portarului de 19 ani, Mihai Gherasim, abia sosit în Banat.

Conferința dinaintea meciului cu UTA a adus câteva lămuriri dar nu complete. Lotul lui ACS Poli are în acest moment 24 de jucători dar până luni mai pot apărea unu sau doi jucători. „Ne aflăm în linie dreaptă, după trei-patru săptămâni de verificări de fotbaliști, cu tot felul de impresari care i-au adus. Am ajuns cu greu să completăm lotul cu cei pe care ni-i dorim pentru atacarea acestui campionat. 24 jucători au semnat pe doi-trei ani majoritatea, cu exceptia celor de la Poli (împrumut un an). Am ales astfel pentru că vrem să formăm echipa într-un interval mai mare de timp. E foarte greu să pornim e la zero ținând cont că de când s-a făcut asocierea. Am reușit să formăm un colectiv bun în timp scurt, având în vedere că suntem toți din Timișoara. E prima dată când în acest club lucrează numai oameni din Timișoara și din Banat”, a declarat Rosenblum.

Lotul lui ACS Poli îi cuprinde pe: Kirev, Coca, Gherasim (portari) – Nohai, Petrovic, Iovan, Sakir, Șeroni, Miculescu, Marovic, Bocșan (fundași) – Poparadu, Daminuță, Boldea, Artean, Dobricean, Bălace, Nanu, Trandu, Anițoiu, Goge (mijlocași) – Enciu, Szekely, Boștină (atacanți).

Oarecum surprinzător din lot lipsește portarul Amarinei de la Recaș, care a suferit o accidentare. Se pare că Mihai Gherasim (ex-Northampton), are și avantajul vârstei în favoarea lui, fiind nevoie de jucători U21 în Liga a II-a. El a semnat pe doi ani cu ACS Poli.

Dezamăgit de Zăgrean

Florea Voicu, în probe, e accidentat dar ar putea fi o opțiune pentru atac. Recășeanul Alin Andronic ar putea fi readus și el ca soluție de rezervă pentru ofensivă, acolo unde ACS Poli suferă în acest moment după abandonarea pistei Zăgrean. Managerul sportiv al timișorenilor explicând situația atacantului care e dorit acum de una dintre contracandidate, CS Mioveni.

„Sperăm să mai facem unu-două transferuri. Am vorbit numai cu impresarul lui Zăgrean. Gândirea și mentalitatea unor jucatori este total diferită de societatea ca și bani în România. Nivelul lor de valoare nu e în conformitate cu ceea ce cer. Ei sunt foarte mult influențați de anturajul lor. Am încercat să avem jucători de caracter și apoi să discutăm. Cu cei care au veni doar să se folosească de noi, nu am fost interesați de colaborare. Ei țineau foarte mult la ceea ce înseamnă numai bani. Trebuie să dai mai întâi ceva. În acest club salariile vor fi luate la timp, e primordial ca să putem urca cât mai mult în ochii timișorenilor și a celor care vin. Vor avea primă de victorie, nu o spunem, că nu se spune nici la Steaua, e aceeași sumă din ROI. Într-o lună de zile vom avea tot ce trebuie pentru un club care-și dorește performanță”, a spus Rosenblum.

„Ovidiu Petre mai poate veni, suntem într-o fază în care încă discutăm. Trebuie să-și pună la punct clauzele. Și noi negociem. Până luni mai putem legitima. Incercăm să aducem jucători care ne-ar putea ajuta”, a conchis conducătorul timișorenilor.

ACS Poli va debuta în campionat luni, la ora 19, pe teren propriu cu UTA.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

01 Sep. 2012, 15:27 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă