ACS Poli a transferat încă un jucător de la Jimbolia: „Voi munci din greu pentru a-mi câștiga locul în echipă”

ACS Poli a transferat încă un jucător de la Jimbolia:**

Mijlocașul stânga Patrick Niță s-a pregătit azi pentru prima dată sub comanda lui Dan Alexa, deși conducerea lui ACS Poli spunea că la început nu va face parte din planurile primei echipe.

Puștiul de 18 ani crescut la școala de fotbal a lui Marcel Băban a semnat după antrenamentul de azi pe un an de zile cu timișorenii. „Sunt bucuros că am semnat cu echipa-fanion a Timișului. Mi-am dorit foarte mult să ajung la ACS Poli Timișoara și sper să confirm încrederea care mi s-a acordat. Voi munci din greu pentru a-mi câștiga locul în echipă”, a declarat jucătorul pentru siteul oficial al clubului.

Patrick Niță este al treilea jucător de la FC „Marcel Băban” care va juca la ACS Poli după Pap și Ovidiu Popescu. Clubul de la graniță se va alege cu procente dintr-un viitor transfer al lui Niță.

Sepsi, din nou în vizită

În altă ordine de idei, bănățenii au avut azi un spectator surpriză la antrenamente. Laszlo Sepsi a venit să-și vadă câțiva foști colegi la treabă. Fostul jucător al lui Poli, aflat sub contract cu ASA Tg. Mureș, are liber deoarece în weekend va fi pauză în Liga I. El nu se află la prima vizită la un antrenament al lui ACS Poli, în urmă cu aproape doi ani a venit alături de Scutaru, care a și ajuns până la urmă la alb-negrii. „Nu i-ai spus că avem fundaș stânga mai bun ca el”, a spus Dan Alexa în glumă către Timofte la revederea fostului coleg.

Timișorenii joacă vineri, de la ora 11, pe „Dan Păltinișanu”, cu Unirea Târlungeni, în etapa a doua a Ligii a II-a. Ovidiu Petre, Adrian Poparadu (accidentați) și Claudiu Belu (suspendat) sunt absențele certe ale lui ACS Poli. În schimb, atacantul Pedro Henrique s-a pregătit normal azi. De la echipă lipsește și Silviu Balaure, convocat la naționala U19, care va disputa sâmbătă un amical cu Anglia U20.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă