ACS Poli a transferat doi sârbi, unul fără realizări nici măcar în Liga a 3-a din României

ACS Poli a semnat contracte cu doi jucători sârbi, deși, teoretic, nu are foarte mulți bani și urma să se bazeze pe tineri. Este vorba de Igor Basic, fundaș care nu s-a putut impune nici la Național Sebiș, în Liga 3, și de Andrej Mrkela, mijlocaș care vine din eșalonul secund din Serbia. În trecut, echipa timișoreană a dat multe rateuri cu străini, dar perseverează.

Din informațiile noastre, Igor Basic ar mai avea un an de contract cu Național Sebiș, conform a ceea ce susțin cei de acolo. Totuși, cei de la Poli l-au prezentat oficial pe pagina lor. Jucătorul este născut în 1996 și a trecut pe la juniorii lui Partizan Belgrad și OFK Belgrad. Ulterior, a fost adus la Național Sebiș, unde nu prea a impresionat. Evoluează ca stopper. Cei de la Poli susțin că au contract până în 2021.

Cât despre Andrej Mrkela, este mijlocaș și are 26 de ani. A jucat în cariera sa la Roter Stern, OFK Belgrad, Sopot, Rad Belgrad (toate în Serbia), Eskisehirspor (Turcia), după care a revenit în Serbia, la Spartak Subotica și FK Bezanija, în liga a doua plavă, una cotată sub cea din România. Site-ul transfermakrt.de îl evaluează la 150.000 de euro.

Tot astăzi, ACS Poli a semnat prelungirea contractului cu fundașul Cristian Melinte, în timp ce mai multor jucători veniți în probe li s-a dat liber.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă