ACS Poli a scăpat de încă un jucător pe care nu-l mai dorea

ACS Poli s-a mai despărțit de un jucător, deși sezonul competițional abia a reînceput practic. Liderul Seriei a II-a a Ligii 2 a anunțat azi întreruperea, de comun acord, a angajamentului cu Danijel Morariju. Fundașul stânga din Banatul Sârbesc nu a mai fost dorit din iarnă de Dan Alexa, dar refuzase inițial „ruperea” contractului.

Gruparea timișoreană are parte și de o veste bună după sincopa din weekend de la Oradea. Morariju (24 de ani) a acceptat întreruperea înțelegerii cu alb-negrii. Jucătorul sosit inițial în probe în Liga 1 nu a impresionat pe Bega, deși a bifat 12 prezențe în sezonul trecut. În toamnă, acesta a pierdut duelul pe post cu Neagu și Bălace. Prin urmare a fost folosit într-un singur joc.

Inițial, Morariju a refuzat să se despartă de ACS Poli, având contract până la finele anului, dar, în cele din urmă, a fost convins să renunțe. Recent, oficialii echipei bănățene nu excludeau o „doză” mai mare de pregătire fizică din programul separat al celor ce refuză să ajungă la o înțelegere.

„ACS Poli Timișoara a reziliat astăzi, 11 martie, contractul cu jucătorul Danijel Morariju. Întreruperea angajamentului s-a realizat, firește, de comun acord. Clubul nostru îi mulțumește jucătorului pentru anul petrecut sub culorile ACS Poli și îi urează să aibă mai departe o carieră cât mai reușită!”, se arată în comunicatul oficial al bănățenilor.

ACS Poli s-a mai despărțit în această iarnă de comun acord și de Wilson Kneeshaw. Tânărul jucător britanic i-a lăsat o impresie plăcută lui Dan Alexa prin modul cum a ales să se despartă de echipă deși fotbalistic nici el nu a rupt gura târgului. Spre deosebire de „problematicul” Dragu. Szekely și Stavric au părăsit de asemenea Timișoara după turul campionatului.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Pe aceeași temă