ACS Poli a primit în probe un nou atacant din Serbia

ACS Poli a primit în probe** un nou atacant din Serbia

Timișorenii încă primesc jucători noi pe ultima sută de metri înaintea startului de campionat. Tehnicianul Dan Alexa îl va testa în jocul de sâmbătă cu Metalul Reșița pe Slobodan Terzic, un atacant care provine de la o formație din eșalonul al treilea sârbesc. Eficacitatea scăzută din fața porții în amicale i-au determinat pe cei de la ACS Poli să caute în continuare soluții pentru ofensivă. Ultimul sosit, dar doar în teste deocamdată, e Terzic (28 ani), un vârf care a evoluat ultima dată la anonima Borac Klisa (L3, Serbia). 

Alexa îi mai are sub comandă pentru avanposturi pe Milan Stavric, Kneeshaw, Popovici și Szekely, dar ultimul a intrat într-o pasă proastă după ce a ratat câteva transferuri din postura de golgheter al echipei în Liga I. Pedro Henrique urmează să fie și el legitimat când îi va sosi cartea verde. Atacantul nu a putut fi folosit în ultimele teste deoarece e în refacere după accidentarea de la genunchi.

Timișorenii nu vor miza sigur în prima rundă pe Ovidiu Petre, diagnosticat cu o ruptură musculară. Ceilalți jucători cu probleme medicale, fundașii Bocșan, Scutaru și mijlocașul Balaure au revenit la antrenamentele normale. ACS Poli joacă sâmbătă cu Metalul Reșița, de la ora 11, pe „Colterm”, în ultimul amical al verii, ocazie cu care va fi testat și Terzic.

Sursa: Sport9
Foto: ACS Poli

Pe aceeași temă