ACS Poli a preluat definitiv juniorii mari care aparțineau de societatea lui Iancu!

ACS Poli a preluat definitiv juniorii mari** care aparțineau de societatea lui Iancu!

Un total de 38 de juniori A și B au semnat contracte cu ACS Poli, acești jucători aparțineau până acum de Marian Iancu. Talente precum Pleșcan, Coșovanu, Duțu ori Opriș nu vor fi pierdute din vedere de trupa aflată acum pe locul 2 în Liga a II-a.

Majoritatea juniorilor au trecut acum în proprietatea noului club iar zilele următoare se va semna și cu restul. Printre jucătorii care vor face astfel 100% obiectul lui ACS Poli se numără puști talentați precum Paul Coșovanu, Bogdan Pleșcan, Denis Radosav, Paul Duțu sau Victor Opris, cu toții născuți în 1994 și care au debutat în sezonul trecut la Poli II în C5. Primii doi au fost împrumutați de societatea lui Marian Iancu la Flacăra în tur, împreună cu atacantul Ardelean.

În schimb Marian Fuchs nu a acceptat să se întoarcă la ACS Poli și se pregătește cu Farul. Un alt jucător ce a aparținut de Politehnica Timișoara SA e Andrei Dăruială, acesta a cochetat cu Ceahlăul dar a rămas acum liber de contract. Trei alți fotbaliști care au trecut la ACS Poli vor rămâne împrumutați la Millenium Giarmata, e vorba de Szalkai, Tăbăcaru și Silaghi.

Mădălin Stancu, la Bistrița

Printre cele câteva pierderi se numără și mijlocașul ofensiv Mădălin Stancu (20 ani). După un tur bun la FC Caransebeș jucătorul timișorean a fost înregimentat de Gloria Bistrița refuzând astfel oferta venită dinspre „Dan Păltinișanu”. La „gugulani” a fost împrumutat în tur și Andrei Dubei, care va rămâne la cărășeni.

În această iarnă, trei grupe ale ACS Poli (A, B, respectiv C) vor efectua cantonamente de pregătire. Detaliile legate de aceste stagii urmează să fie anunțate.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

foto: ripensiatimisoara.ro

Pe aceeași temă