ACS Poli a plecat în cantonamentul din Antalya doar cu 17 jucători. Alb-violeții au un nou portar

ACS Poli a plecat în cantonamentul din Antalya doar cu 17 jucători.** Alb-violeții au un nou portar

ACS Poli a decolat, vineri, de la Otopeni spre Antalya cu un lot de doar 17 jucători, incomplet, iar clubul timișorean mai așteaptă fotbaliști și în Turcia. Înainte de plecare, cu alb-violeții a semnat și portarul moldovean Cristian Avram. Stagiul de pregătire care ține până pe 10 februarie este plătit de un prieten al lui Ștefan Nanu, fost antrenor principal al echipei, acum manager.

Deși Valeriu Răchită a anunțat, miercuri, că așteapta și un jucător de la Concordia Chiajna, nu a mai venit nimeni din campionatul intern, după ce cei trei fotbaliști aduși sub formă de împrumut de la Astra au și părăsit echipa. A venit, în schimb, portarul de 24 de ani Cristian Avram, din Republica Moldova, care a mai fost legitimat la Academica Chișinău, Dacia Chișinău și Dinamo-Auto Tiraspol.

În condițiile în care se face economie, ambele Poli apelează la jucători de peste Prut, deoarece și ASU l-a semnat pe Cristian Dros. Avram a semnat cu ACS Poli un contract până în vară.

În cantonament a mers și portarul Răzvan Began, fost la Hermannstadt, testat de Răchită, care a semnat și el până în vară.

Iată lotul lui ACS Poli:

portari: Mario Contra, Răzvan Began, Cristian Avram;
fundași: Radu Motreanu, Dănuț Bilia, Vlad Olteanu, Alin Ghidurea;
mijlocași: Cosmin Bîrnoi, Dorin Codrea, David Pop, Sergiu Românu, Lucian Oprea, Dănuț Munteanu, Daniel Rogoveanu;
atacanți: Octavian Drăghici, Denis Golda, Giani Stere.

Primul meci de verificare va fi duminică, dar încă se caută un adversar, după ce testul cu echipa Under 23 al lui Rubin Kazan a picat. Celelalte amicale sunt cu Dnipro-1 (Ucraina 2, 5 februarie), Fredericia (Danemarca 2, 7 februarie) și FC Lvov (Ucraina, 9 februarie).

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă