ACS Poli a mai convins un jucător pe care l-a avut în Liga 1 să-și prelungească înțelegerea. În lot e un „du-te vino” de când s-a reunit echipa

ACS Poli continuă renegocierile de contracte, dar și încercările de încropire a lotului. Cristian Melinte și-a prelungit înțelegerea cu clubul timișorean, deși incertitudinea financiară persistă. Altfel, miercuri, Ionel Ganea i-a pus pe jucători să dea teste fizice și apoi a mai renunțat la unii tineri.

Melinte mai avea contract până în vara lui 2019 cu ACS Poli. Jucătorul ar fi mers la FC Voluntari dacă rămânea Adrian Mutu ca antrenor. Cum „Briliantul” a fost dat afară de la clubul ilfovean, nici Melinte nu a mai avut unde să plece. Ba, mai mult, și-a prelungit contractul pe încă un sezon, până în vara lui 2020!

La fel ca fundașul central de 30 de ani a procedat săptămâna trecută și atacantul Octavian Drăghici, iar, anterior, portarul Marius Curileac. Prelungiri pe un sezon au și Bogdan Străuț și Mădălin Smaranda.

Ganea renunță la juniori, rând pe rând

Miercuri, Ionel Ganea a stabilit ca echipa să dea teste fizice. Antrenorul a renunțat la juniorul Remi Ochea, dar și la Răzvan Rus. Acesta din urmă este un produs al lui ACS Poli, dar fusese împrumutat la ACS Dumbrăviță, echipă care a promovat în Liga a 3-a, unde probabil se va întoarce.

De asemenea, după doar o zi s-a renunțat și la jucătorul cvasi-necunoscut Daniel Budică, venit marți. A revenit în schimb atacantul Denis Golda, împrumutat sezonul trecut la Ripensia. Marți, i se transmisese că antrenorul nu are nevoie de el.

Deocamdată, ACS Poli nu are preparator fizic, program de amicale sau o locație sigură de cantonament.

Clubul încearcă să tragă de timp cu litigiile

Altfel, ACS Poli a anunțat că și-a prelungit înțelegerea cu un sponsor important, compania de mobilă Casa Rusu. Realitatea e că banii lipsesc din club, drept dovadă, alb-violeți au făcut Recurs la litigiile pierdute cu Gabriel Vașvari, Alexandru Ciucur și Alexadru Țigănațu. Acesta din urmă așteaptă să fie declarat liber pentru a semna cu Petrolul Ploiești.

Cum este evident că clubul le va pierde, deoarece fotbaliștii erau neplătiți, măsură e una doar pentru a câștiga timp. Comisia de Recurs a FRF le-a dat termen pentru 3 iulie.

Interesant este că echipa timișoreană a dat asigurări jucătorilor rămași că există bani pentrua închide datoriile salariale pentru sezonul încheiat. Suma nu e deloc mică, 350.000 de euro!

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă