ACS Poli a împrumutat de la Craiova un jucător cu puține minute bifate în Liga 1. Răchită e într-o continuă căutare

După ce a renunțat la mulți dintre componenții lotului care au evoluat pentru ACS Poli în prima parte a sezonului,Valeriu Răchită aduce alți fotbaliști, în încercarea de a salva echipa timișoreană de la retrogradare. Nu tocmai de Liga 1, cel puțin nu cea românească, așa cum se lăuda noul antrenor la instalarea sa în funcție, ci destui de mulți din ligi inferioare, autohtone sau străine. Este și cazul ultimul împrumutat, Lucian Buzan.

Mijlocașul central născut la Caransebeș va împlini în curând 20 de ani (9 martie) și va fi împrumutat la Timișoara până în vară. Buzan a fost crescut de la LPS Banatul și aparține de Universitatea Craiova. De când e la seniori, Buzan a evoluat în special la echipa a doua a clubului oltean. Pentru echipa mare a jucat într-un singur meci în Liga 1, în sezonul trecut, patru minute în partida cu Sepsi OSK (3-2). În prima parte a campionatului aflat în desfășurare a fost împrumutat la Dunărea Călărași, acolo unde a fost utilizat de Dan Alexa timp de 68 de minute în două jocuri, cu Hermannstadt (1-1) și FC Botoșani (0-1).

ACS Poli i-a mai adus iarna aceasta pe Dănuț Bilia, Dănuț Munteanu, Daniel Rogoveanu, Vlad Olteanu, Răzvan Began, Alin Ghidurea, Lorenzo Paramatti, Sergio Uiy, Eugen Sidorenco, Igor Țîgîrlaș, Dinu Moldovan și Sorel Chemin. De asemenea, va fi legitimat și Vadim Calugher, iar Lucian Oprea a revenit după împrumutul la UTA.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă