Achiziție din Liga 1 pentru liderul Ligii 2. Erik Lincar a primit un mijlocaș de la una dintre promovatele de sezonul trecut

Achiziție din Liga 1 pentru liderul Ligii 2.** Erik Lincar a primit un mijlocaș de la una dintre promovatele de sezonul trecut

Turris-Oltul Turnu Măgurele merge ceas în campionatul Ligii 2. După cinci etape este singura echipă cu punctaj maxim, a urcat pe primul loc, are cea mai bună defensivă, alături de CS Mioveni, cu un singur gol primit, și al doilea cel mai bun atac, cu 13 goluri marcate, după UTA (14 goluri).

Chiar și așa, Erik Lincar și-a mai dorit achiziții în lot, iar în ultimele zile a primit doi mijlocași. După ce l-a luat pe Alin Buleică (28 de ani) de la Campionii FC Argeș, echipa teleormăneană l-a bătut palma și cu Paul Pațurcă (23 de ani).

Mijlocașul crescut de Sportul Studențesc a fost luat de la Academica Clinceni, echipă alături de care a promovat în sezonul trecut în Liga 1. Pațurcă a mai evoluat în cariera sa la Viitorul Domnești, în Liga 3, iar la Clinceni a ajuns la începutul anului 2018. În campionatul trecut a evoluat în 19 meciuri și a marcat două goluri pentru ilfoveni, iar în sezonul actual, în Liga 1, a fost utilizat de antrenorul Ilie Poenaru în trei meciuri, timp de 131 de minute.

„📝 AFC Turris anunță că jucătorul Paul Pațurca va evolua în sezonul 2019/2020 pentru echipa noastră.
âš½ Paul Pațurca are 31 de meciuri in Liga 2 debutand in aceasta competitie la doar 16 ani, iar in Liga 1 avand 3 meciuri alaturi de echipa F.C Clinceni.
🏟 Clubul nostru îi urează „Bun venit” și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul AFC TURRIS!”
, a anunțat clubul din județul Teleorman pe pagina sa de Facebook.

De astăzi, Turris-Oltul a pus la vânzare și abonamente pentru turul campionatului Ligii 2.

Pe aceeași temă