Academica Clinceni a semnat cu încă un jucător cu multe meciuri în Liga 1. Lista achizițiilor ilfovenilor se ridică la 18 fotbaliști

După ce în urmă cu două săptămâni îl convingeau să semneze cu ei pe Valentin Lemnaru, FC Academica Clinceni a mai bifat un transfer astăzi, tot a unui jucător cu multe meciuri în Liga 1. Ilfovenii l-au achiziționat pe Cornel Predescu (28 ani), un mijlocaș care în ultimul sezon a jucat la Aris Limassol, în prima ligă din Cipru.

Cu gândul la promovarea în Liga 1, conducătorii clubului din Clinceni au transferat fără limită în această vară, până la legitimarea lui Predescu ilfovenii bifând 17 achiziții. Liber de contract după ce s-a despărțit de echipa sa din Cipru, fostul mijlocașul al lui Dinamo, CS Otopeni, Astra, Gloria Bistrița sau Pandurii Târgu Jiu va juca sub comanda lui Mugur Bolohan în Liga 2.

„Să-i urăm bun venit lui Cornel Predescu! Un mijlocaș de creație care și-a demonstrat calitățile în nenumărate rânduri și care va ajuta cu siguranță echipa noastră în drumul spre promovarea în Liga 1!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului ilfovean.

În această vară, echipa din Clinceni a mai transferat alți 17 jucători: Florin Matache, Marius-Vladimir Cocîrlă, Nicușor Fota (toți trei de la Concordia Chiajna), Răzvan Pădurețu, Marian-Alexandru Neagu (ambii de la ACS Berceni), Ciprian-Antonio Perju (Viitorul), Radu Crișan, Mihai Ionuț Butean (ambii de la Astra Giurgiu), Marius Coman (Bucovina Pojorâta), Marian Alin Gojnea (ex CS Balotești), Marian Ionuț Marin (FC Brașov), Adrian-Valentin Udrea (liber), Alexandru Chebac (Delta Dobrogea), Valentin Lemnaru (liber), Andrei-Ionuț Crivăț (Sport Team), Teodor Rudnițchi (Gloria Popești Leordeni), Florin Bogdan Ștefan (Inter Olt Slatina).

Pe aceeași temă