Academica a luat și un român de la Săgeata. căpitanul Vezan l-a urmat pe Guerra la Pitești

Academica a luat și un român de la Săgeata.** căpitanul Vezan l-a urmat pe Guerra la Pitești

Clubul piteștean și-a întărit linia de mijloc cu un nou transfer de top de la colega de serie de la malul mării. Aflată la șapte puncte în spatele liderului FC Voluntari, cu doar șase etape înaintea finalului sezonului regulat, Academica l-a achiziționat chiar pe căpitanul Săgeții, Ovidiu Vezan.

Acesta va împlini 30 de ani pe 20 martie și în tur a fost titular în nouă partide, în care a evoluat 765 de minute și a marcat două goluri, contra Unirii Slobozia și contra Bacăului.

Grupărea piteșteană a anunțat transferul pe siteul oficial, în cursul acestei seri, cu următorul comunicat:

Experimentatul mijlocaș Ovidiu Vezan, ultima oară la Săgeata Năvodari, a fost transferat în această săptămână de echipa noastră. În vârstă de 30 de ani, Vezan este originar din Arad și a mai evoluat de-a lungul carierei la echipe precum UTA, Jiul Petroșani și Internațional Curtea de Argeș. Îi dorim mult succes lui Ovidiu Vezan în tricoul echipei și la cât mai multe reușite în sezonul competițional de primăvară

Vezan este al treilea transfer făcut de Academica de la Săgeata, după spaniolul Guerra și brazilianul Bruno. Din păcate, brazilianul nu a mai ajuns la Academica după ce a primit interdicție de a intra în țară pentru 6 luni, situație ce a declanșat un schimb aprins de replici între conducerile celor două echipe.

În ceea ce privește plecările de la echipă, singura confirmare în acest sens o constituie terminarea împrumutului lui Andrei Radu, revenit la echipa mare a lui Dinamo, cu care a și plecat în cantonament în Turcia.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

 

Pe aceeași temă