Academia Rapid vrea un jucător de la ACS Poli, care este împrumutat în Liga a 3-a, la CSM Lugoj. Probleme tot mai mari la echipa lui Cosmin Petruescu

Academia Rapid vrea un jucător de la ACS Poli, care este împrumutat în Liga a 3-a, la CSM Lugoj.** Probleme tot mai mari la echipa lui Cosmin Petruescu

Academia Rapid caută să se întărească în această iarnă în lupta pentru promovare cu CSA Steaua și cu jucători din eșaloanele superioare, iar formația bucureșteană a „ochit” până în vestul țării, la Lugoj. Cristian Pădurariu, atacant format la ACS Poli și împrumutat la CSM Lugoj, în Seria a 4-a a Ligii a 3-a, le-a atras atenția alb-vișiniilor antrenați de Constantin Schumacher. Transferul ar putea să se facă, mai ales că toate secțiile clubului din orașul de pe Timiș au mari probleme financiare și oamenii din club văd un viitor foarte sumbru.

Cristian Pădurariu are în acest moment 20 de ani. Sezonul trecut a jucat tot în Liga a 3-a, la echipa-satelit a celor de la ACS Poli. Clubul de prima ligă și-a desființat echipa a doua vara trecută, când avea semnale că nu va putea primi bani publici. Pădurariu a fost împrumutat astfel la CSM Lugoj, alături de alți fotbaliști timișoreni care au depășit vârsta junioratului.

Evoluțiile bune ale lui Pădurariu de la Lugoj le-au atras atenția celor de la Academia Rapid, formația unde activează nume „grele” precum Daniel Pancu sau Daniel Niculae.

Clubul din Lugoj, puternic afectat de probleme financiare. Mulți jucători vor să plece

Altfel, situația clubului lugojean e mai mult decât cenușie. Jucătorii au primit doar două salarii, din cinci luni scurse din aces sezon. De asemenea, au fost meciuri câștigate de CSM Lugoj, înaintea cărora fotbaliștilor li se promiseseră prime care ulterior nu s-au acordat. În plus, nici condițiile nu sunt grozave. O parte a echipei a fost cazată la internatul unui liceu industrial din oraș, unde caloriferele nu prea făceau față, iar fotbaliștii au adus surse suplimentare de încălzire. În aceste condiții, mulți fotbaliști vor să plece de la Lugoj, iar secția de volei a protestat la un meci jucând un set cu rezervele, din motive similare.

CSM Lugoj e pe locul 3 în Seria a 4-a a Ligii a 3-a, cu 29 de puncte, la egalitate cu CS U Craiova 2. În condițiile date însă, lupta pentru promovare pare a fi un vis de neatins pe stadionul Tineretului.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă