A venit Stan, pleacă Bereșoae

A venit Stan,** pleacă Bereșoae

Efectivul de jucători al Fortunei Poiana Câmpina se află într-o continuă schimbare, ultima mutare fiind aducerea unui nou fotbalist de la Dinamo – fundașul central Ionuț Stan. Miercuri, acesta s-a înțeles cu conducerea echipei finanțate de Radu Călin, apoi după-amiază a asistat la antrenamentul echipei pregătite de Florin Stăncioiu, pentru ca apoi să intre în programul divizionarei C prahovene, în cantonamentul de la hotelul „Mirage” – Snagov.

Ionuț Stan este un jucător de 19 ani, pe care Dinamo l-a adus de la Unirea Alba Iulia, și care evoluează ca fundaș central! Interesant este că acesta a fost la Alba Iulia (unde a bifat și 9 meciuri în eșalonul secund, ca junior în teren) coleg cu Eduard Schuller, un alt jucător cumpărat de Fortuna, dar care a fost imediat disponibilizat, deși acesta costase o sumă importantă de bani!

Venirea lui Ionuț Stan nu a fost singura modificare în lotul Fortunei, de unde va pleca Ionuț Bereșoae, fostul jucător al Snagovului urmând să-și găsească o altă grupare unde să evolueze, în retur. Asta după ce, în prima parte a sezonului, Bereșoae (adus la echipă de fostul antrenor, Laurențiu Diniță) a bifat destul de multe jocuri ca titular, fără a avea însă evoluții „peste medie”.

Victorie în amicalul cu Blejoi

Ieri după-amiază Fortuna a bifat o nouă victorie, formația prahoveană din Liga a III-a trecând cu 2-0 de CS Blejoi, echipa de pe locul 13 din primul eșalon județean. Pentru Fortuna au marcat Vali Munteanu (din penalty), în prima repriză, respectiv Romario Moise, după pauză, adversara irosind și ea un penalty, la finalul primei părți.
Mâine, Fortuna are programat, în cantonamentul centralizat de la Snagov, un nou amical, de data aceasta cu divizionara C din Clinceni, apoi, duminică, tot la ora 11,00, amicalul cu Viitorul București (echipă formată din juniorii Sportului, de unde Fortuna l-a transferat pe Barbu).

Reclamați de Vlad la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminarii!

Clubul Fortuna a „bifat” și o amendă „exotică”, fiind, probabil, una dintre puținele echipe de fotbal din România care a primit o amendă de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării! „Reclamantul” este portarul Andrei Vlad, care se află în litigiu cu clubul lui Radu Călin de o bună perioadă de timp! Gruparea prahoveană a fost amendată de acest for pentru „obligarea unui jucător de a participa la antrenamente în afara antrenamentelor obișnuite, ceea ce reprezintă hărțuire. Reclamatul a fost sancționat cu amendă contravențională în cuantum de 1000 lei, conform art. 2, alin. (5), și art. 6, (c), din O.G. 137/2000”.

Președintele Fortunei, Virgil Munteanu spune că: „Vom contesta această amendă. Decizia de a-l trimite pe Vlad să se antreneze separat a fost luată pentru simplul motiv că raportul medicului nostru și al antrenorilor releva faptul că, el venind după o operație, nu putea să facă, la acel moment, programul echipei. În plus, el era plătit pe această perioadă, deci la salariu nu a reclamat «discriminarea». 100% vom face această contestație împotriva deciziei CNCD”.

Articol scris de Marian DIMA

Pe aceeași temă