A treia achiziție pentru Juventus este un fundaș de la Râmnicu Vâlcea. Liderul l-a vrut inițial pe Pîrvulescu, însă s-a reorientat către un jucător cu meciuri în Liga 1

A treia achiziție pentru Juventus este un fundaș de la Râmnicu Vâlcea.** Liderul l-a vrut inițial pe Pîrvulescu, însă s-a reorientat către un jucător cu meciuri în Liga 1

După despărțirea de CSM Râmnicu Vâlcea, fundașul central Ionuț Neag (22 ani) se pregătește de ieri cu liderul din eșalonul secund, Juventus București. Inițial, Neag s-a prezentat la reunirea echipei de Liga 1 Pandurii Târgu Jiu, unde însă nu a fost oprit de Flavius Stoican.

Clubul bucureștean era în căutarea unui fundaș central, iar „secundul” Fane Nofitovici a sunat la Vâlcea, cerându-l inițial pe Cătălin Pîrvulescu (25 ani), jucător pe care îl știa din perioada când antrena în Zăvoi. Cum Pîrvulescu apucase să își dea acordul să meargă la Sibiu, Juventus s-a reorientat și a chemat la pregătiri un alt fost fundaș al CSM-ului, Ionuț Neag.

Stoperul a mai jucat în Liga 1 la Gaz Metan, iar în prima parte a sezonului a evoluat pentru CSM Râmnicu Vâlcea în 16 partide de campionat.

Până acum, liderul mai bifase două achiziții, Alexandru Muscă (20 ani) și Florin Ștefan (20 ani).

Articol scris de Adi Georgescu

 

Pe aceeași temă