A treia achiziție a Farului, un mijlocaș care în sezonul trecut a jucat pentru Petrolul și Turris

SSC Farul a perfectat un nou transfer odată cu prima zi a acestei săptămâni. După mijlocașul ofensiv Baudouin Kanda (26 de ani, ex UTA) și atacantul Alexandru Stoica (22 de ani, ex Petrolul), echipa constănțeană a bătut palma astăzi cu Antonio Cruceru (23 de ani), un mijlocaș care ultima dată a evoluat în Liga 3, la Turris Turnu Măgurele, una dintre adversarele Farului în noul sezon.

Fost internațional Under 18, Antonio Cruceru a fost una dintre speranțele Academiei lui Gheorghe Hagi, însă la echipele unde a fost împrumutat de Viitorul a lăsat de dorit. A jucat pentru Chindia, Academica Clinceni, SCM Pitești, Voința Turnu Măgurele, Petrolul și Turris Turnu Măgurele (noua denumire a Voinței Turnu Măgurele).

În Liga 2, în ultimele patru sezoane, a jucat pentru patru echipe și a strâns doar 36 de meciuri și două goluri.

În campionatul recent încheiat a jucat pentru Petrolul, în prima parte a sezonului, în 12 meciuri, în șapte ca titular, și a înscris un gol. Ploieștenii au renunțat la serviciile sale în iarnă, iar apoi a ajuns la Turris Turnu Măgurele, unde a contribuit la obținerea promovării în Liga 2.

Pe aceeași temă