A scăpat de calvarul de la Caransebeș și acum se destăinuie. „Nu știau cum să scape de echipă și au aruncat vina pe noi. S-au spălat pe mâini”

Fundașul de bandă stânga Sorin Bușu (26 ani) a scăpat de calvarul de la FC Caransebeș și se gândește la o nouă provocare în carieră.

„La Caransebeș a fost o perioadă frumoasă, exceptând ultima jumătate de sezon, când, pur și simplu, nu a mai interesat pe nimeni soarta echipei. Acum sunt liber de contract după desființarea echipei și sper să îmi găsesc cât mai repede o nouă echipă”, a spus Bușu.

Sorin Bușu acuză de indiferență conducerea clubului din Caransebeș, care nu a asigurat condiții pentru eșalonul secund. „Ultima jumătate de an a fost una foarte urâtă, ne-am antrenat în condiții nedemne de fotbal profesionist. Nu am luat nici bani și tot noi am fost acuzați. Probabil nu știau cum să scape de echipă și au aruncat vina pe noi, așa era cel mai ușor pentru ei. S-au spălat pe mâini, aruncând vina pe noi, dar nu a venit nimeni măcar să vadă în ce condiții ne antrenam. Am lucrat și la Craiova în condiții foarte grele, dar venea meciul și vedeam suporterii aceia minunați, uitam de totul și ne dădeam viața pentru ei”, a mai declarat jucătorul originar din Craiova.

Fundașul stânga spune că nu a simțit ceva necurat în partidele în care e evoluat pentru gugulani, care sunt suspectați că au pierdut mai multe meciuri pentru pariuri, după declarațiile făcute de fostul jucător al echipei, Mădălin Livan. „Nu am simțit ceva necurat, dar neavând o pregătire bună, fără cantonament și venind jucători care nu mai jucaseră la Liga a II-a, era foarte greu să realizăm mai mult”, a mai spus Bușu.

În acest sezon, Sorin Bușu a evoluat în 12 meciuri pentru FC Caransebeș, echipă pentru care a înscris și un gol.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă