A cincea achiziție a Daciei Unirea vine de la FCSB

Dacia Unirea Brăila a semnat contracte cu toți jucătorii noi pe care i-a luat în stagiul de pregătire de la Buftea, pe care l-a început pe 17 ianuarie și îl va încheia pe 27 ianuarie. După fundașii Marian Anghelina (26 de ani) și Tudor Țăranu (19 ani) și mijlocașii Alin Manea (21 de ani) și Raul Vitan (20 de ani), echipa de pe antepenultimul loc din Liga 2 a bătut palma și cu Alexandru Nicola (20 de ani).

Noua achiziție a brăilenilor joacă în flancul stâng, atât ca fundaș, cât și ca mijlocaș și vine de la FCSB, însă pentru care nu a apucat să debuteze în Liga 1. Tânărul originar din Corabia a evoluat în prima parte a campionatului pentru echipa secundă a vicecampioanei României, FCSB II, din Liga 3. În lotul de 18 jucători sub comanda lui Nicolae Dică a fost doar de două ori, în meciurile pe care bucureștenii le-au avut până acum în Cupa României, cu Sănătatea Cluj, respectiv ACS Poli Timișoara, însă nu a fost utilizat, rămânănd doar rezervă.

„Alexandru Nicola a semnat cu Dacia Unirea Brăila! Noul venit în tabăra echipei noastre este născut pe 29 Mai 1997. Alex poate evolua atât ca fundaș stânga cât și ca mijlocaș stânga! Ultimul club pentru care a evoluat a fost FCSB! Mult succes, Alexandru!”, anunță Dacia Unirea pe pagina sa de facebook.

Dacia Unirea Brăila joacă primul meci amical din stagiul de pregătire de la Buftea pe 24 ianuarie, cu CS Afumați.

Pe aceeași temă