17 jucători in probe, 3 amicaluri și dorința de menținere în Liga 3

10 Aug. 2012, 08:14 Bursa transferurilor
17 jucători in probe,** 3 amicaluri și dorința de menținere în Liga 3

17 jucători se află în probe la Plimob Sighetu Marmației, echipă care – după ce a câștigat seria Nord a Maramureșului și s-a impus în finala județului cu câștigătoarea seriei Sud, Spicul Ardusat – a câștigat confruntarea cu Flacără Halmășd, campioana Sălajului, calificându-se astfel în această vară în Liga a treia. Lotul va fi definitivat în circa o săptămână, sighetenii disputând până la această oră trei meciuri de pregătire, două dintre acestea fiind câștigate.

Sighetenii fac parte din seria 5, alături de echipele: Olimpia 2010 Satu Mare, Damore Tricolorul Alparea, FC Zalău, Unirea Florești, Sănătatea Servicii Publice Cluj, Unirea Dej, Seso Câmpia Turzii, Europa Alba Iulia, FC Hunedoara, Jiul Petroșani, Național Sebiș, Șoimii Pâncota.

Toți jucătorii veniți în probe la Plimob au sub 25 de ani, dorința celor de la echipa de Liga a treia fiind nu numai aceea de a se menține în acest eșalon, ci și de a forma o echipă de perspectivă. În circa o săptămână, antrenorul Emil Dancus va definitiva lotul.

Sunt testați jucătorii: Remus Deac (revenit de la Jiul Petroșani), Gavaller Armand (revenit de la U Cluj), Ciprian Pop, Leman Brian (reveniți de la Olimpia Satu Mare), Tudor Brata (FCMU Baia Mare), Vasile Pop (CSS 2 Baia Mare), Vlad Mureșan (FCM Târgu Mureș), Sorin Perța, Bogdan Moldovan (ambii de la CS Marmația 96 Sighetu Marmației), Teodor Eudean (FCM Bacău, originar din Săpânța), Andrei David (Astra II Giurgiu), Cristian Apostol (Muresul Deva), Adrian Bedea (Muresul Deva), Vlad Asaujan (Spicul Ardusat), Vlad Gheorghiu (CFR Pașcani), Paul Pop (CS Zlatna) și Suciu (U Cluj).

CS Plimob a disputat până în prezent trei partide de verificare: a câștigat cu FC „Viorel Mateianu” Baia Mare cu 6-3, s-a impus în fața celor de la Avântul Bârsana cu 5-3 și a pierdut meciul de la Baia Mare cu FCMU la scorul de 0-10. Mâine, de la ora 18.00, Plimob va juca la Olimpia Satu Mare, iar sâmbătă la FC Zalău.

Sursa: EMaramureș

10 Aug. 2012, 08:14 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă