FRF a dezvăluit brigada de arbitri care va oficia Supercupa dintre FCSB și Corvinul, programată săptămâna viitoare

Marius ANGHEL 29 Jun. 2024, 15:52 Liga 2
FRF a dezvăluit brigada de arbitri care va oficia Supercupa dintre FCSB și Corvinul, programată săptămâna viitoare

Federația Română de Fotbal a dezvăluit sâmbătă, 29 iunie 2024, brigada de arbitri care va oficia Supercupa României, ediția 2024, în care se vor întâlni, săptămâna viitoare, campioana FCSB și câștigătoarea Cupei României Corvinul Hunedoara.

Arbitru de centru delegat este Florin Andrei (foto).

Florin Andrei arbitrează Supercupa dintre FCSB și Corvinul

Meciul dintre FCSB și divizionara secundă Corvinul Hunedoara are loc joi, 4 iulie 2024, de la ora 20:00, pe stadionul Steaua din București.

Deși mai sunt câteva zile bune până la ora meciului, FRF a dezvăluit de sâmbătă, 29 iunie, brigada de arbitri.

”Pentru acest prim joc din noul sezon, Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat la centru pe Florin Andrei. Acesta va fi ajutat de asistenții Andrei Constantinescu și Stelian Slabu, în timp ce al patrulea oficial va fi Ionuț Coza.

În camera VAR se vor afla Cătălin Popa și Sorin Costreie”, sună anunțul federației.

În ordinea enumerării lor de către FRF, arbitrii sunt din Târgu Mureș, București, Brașov, Cernica (Ilfov), Pitești și Voluntari (Ilfov).

  • În sezonul 2023-2024, arbitrul central Florin Andrei a condus doar 17 meciuri, dintre care 11 au fost în sezonul regular al primei ligi, două din play-off și altele două din play-out-ul primei ligi, unul în Cupa României, iar altul din barajul pentru Liga 2.

Corvinul, anunțuri despre bilete și deplasarea fanilor săi la București

În ultimele zile, Corvinul a avut mai multe mesaje pentru suporterii săi, privind deplasarea la București și vânzarea de bilete pentru partida din Supercupă cu FCSB.

”Detalii deplasare Bucureşti, pentru partida din Supercupă
 Plecarea autocarelor, în cadru organizat, spre Bucureşti va avea loc în ziua meciului, respectiv, 𝗷𝗼𝗶, 𝟰 𝗶𝘂𝗹𝗶𝗲, 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗼𝗿𝗮 𝟬𝟴:𝟬𝟬, 𝗱𝗶𝗻 𝗽𝗮𝗿𝗰𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗱𝗶𝗻 𝘀𝗽𝗮𝘁𝗲𝗹𝗲 𝗧𝗿𝗶𝗯𝘂𝗻𝗲𝗶 𝗮 𝗱𝗼𝘂𝗮 𝗮 𝗮𝗿𝗲𝗻𝗲𝗶 „𝗠𝗶𝗰𝗵𝗮𝗲𝗹 𝗞𝗹𝗲𝗶𝗻” (în apropierea hypermarket-ului Kaufland).
Recomandăm persoanelor care s-au înscris, în prealabil, pe liste, să fie prezente cu cel puţin 𝟯𝟬 𝗱𝗲 𝗺𝗶𝗻𝘂𝘁𝗲 înainte de ora plecării, pentru o cât mai bună organizare şi să aibă asupra lor 𝘁𝗶𝗰𝗵𝗲𝘁𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗶𝗻𝘁𝗿𝗮𝗿𝗲 𝗹𝗮 𝗺𝗲𝗰𝗶, precum şi 𝗮𝗰𝘁𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗶𝗱𝗲𝗻𝘁𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲.
În plus, fiecare persoană este rugată să se îndrepte spre autocarul care i-a fost indicat telefonic, în momentul rezervării – mijloacele de transport putând fi identificate după un număr vizibil la uşa de acces din faţă a acestuia.
Recomandăm persoanelor care, din varii motive, nu mai pot ajunge, să anunţe, din timp, acest lucru, la numărul de telefon 𝟬𝟳𝟯𝟮 𝟮𝟰𝟰 𝟰𝟱𝟴, până luni, 1 iulie, pentru a nu priva alţi suporteri de posibilitatea de a face deplasarea.
Acelaşi număr de telefon vă stă la dispoziţie şi celor care doresc să facă deplasarea, lista înscrierilor fiind, în continuare, deschisă!
De asemenea, vă aducem la cunoştinţă câteva reguli de respectat pe timpul călătoriei:
• să folosească dotările mijlocului de transport astfel încât să prevină distrugerile ori deteriorarea acestora.
• să păstreze asupra lor documentele necesare legitimării.
• să păstreze obiectele de valoare, banii şi actele asupra lor şi nu în bagajele transportate în cala autocarelor.
• să respecte durata stabilită pentru pauzele de pe parcursul călătoriei.
• pasagerilor le este interzis să călătorească în stare de ebrietate, să consume băuturi alcoolice ori să fumeze în mijlocul de transport.”, sună comunicatul despre deplasarea în Capitală.

”Dacă nu ai apucat să îţi procuri bilet pentru meciul din Supercupă cu FCSB o poţi face, de mâine, şi de la casieria Bazinului de Înot din cadrul Complexului Sportiv „Michael Klein”, după programul următor:
Mâine, sâmbătă, între orele 09:00 – 17:00
Duminică, între orele: 09:00 – 15:00
Luni, între orele: 19:00 – 22:00
Marţi şi miercuri, între orele: 07:00 – 12:00 şi 19:00 – 22:00
Sunt disponibile tichete de acces doar la Tribuna a doua a arenei Steaua, la preţul de 50 de lei. Nu uitaţi, procesul de ticketing on-line este încă deschis, pe bilete.ro, sau bilete.frf.ro, la fel şi listele de înscriere pentru transportul gratuit cu autocarul la Bucureşti.
Detalii, aici: https://tinyurl.com/29par7ms
Hai la Supercupă! Hai, Corvinu’!”, este anunțul privind biletele.

Corvinul s-a întors vineri, 28 iunie, din cantonamentul efectuat în Slovenia, unde a disputat și trei meciuri amicale, toate pierdute contra unor adversari superiori: 2-3 cu NS Mura, 0-2 cu NK Celje și 0-2 cu FK Borac Banja Luka, ultimele două fiind campioane în Slovenia și Bosnia și Herțegovina.

Tot vineri și-a încheiat și FCSB stagiul de pregătire efectuat în Țările de Jos, unde a jucat două amicale: 8-0 contra csv Apeldoorn și 2-1 cu Almere City FC.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Marius ANGHEL 29 Jun. 2024, 15:52 Liga 2
Pe aceeași temă