Brăilenii speră să spargă gheața în sfârșit la Balotești. „Terenul de acolo ne va fi un al doilea adversar”

Marius ANGHEL 02 Sep. 2016, 11:37 Liga 2
Brăilenii speră să spargă gheața în sfârșit la Balotești.**

Astăzi, jucătorii Daciei Unirea efectuază un antrenament pe Stadionul Municipal din Brăila și apoi pleacă la Balotești, urmând ca sâmbătă, în etapa a 5-a, să joace în compania echipei de pe locul al 15-lea, CS Balotești. Nu fac această deplasare Marius Dima, care a fost operat miercuri la picior, și Laurențiu Petean, care a suferit o accidentare în partida cu ASU Politehnica Timișoara.

Joi, la finalul antrenamentului, Alin Pânzaru a spus că speră ca în această deplasare să nu mai aibă parte de evenimente nedorite: „Sper că toate ghinioanele au luat sfârșit și să nu mai avem probleme cu autocarul în această deplasare, ne ajunge ce am pătimit când am fost la Arad”.

Tehnicianul brăilean a recunoscut că îi așteaptă un meci greu la Balotești, însă așa cum Dacia Unirea a spart gheța și a câștigat la Călărași așa se va întâmpla și în deplasarea de la Balotești. „Ne așteaptă un meci foarte greu la Balotești. Este o echipă arțăgoasă, am jucat de două ori și am pierdut, prima dată cu 4-1, iar în campionatul trecut cu 1-0. Și terenul de acolo ne va fi un al doilea adversar, eu nu o să înțeleg niciodată cum poate fi omologată o astfel de suprafață de joc, dar mergem să câștigăm. Așa cum am câștigat la Călărași, când nimeni nu se aștepta, așa o să spargem gheața și o să venim cu toate punctele și de la Balotești. Nu vor juca Dima, care s-a operat miercuri, și Petean, însă avem soluții”, a declarat, pentru Obiectiv Vocea Brăilei, antrenorul Alin Pânzaru.

Înaintea partidei directe, Dacia Unirea se află pe locul al cincilea cu 9 puncte, din trei victorii, una în deplasarea de la Călărași, celelalte două pe teren propriu cu Unirea Târlungeni șu ASU Politehnica Timișoara. CS Balotești este pe poziția a 15-a, cu 4 puncte. Echipa din Balotești are o singură victorie, 4-1, pe teren propriu în prima etapă, în partida cu ACS Berceni, și un egal, 1-1, tot acasă, cu CSM Râmnicu Vâlcea. Mai are și două înfrângeri, pe care le-a suferit la Chindia Târgoviște și la Foresta Suceava.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 02 Sep. 2016, 11:37 Liga 2
Pe aceeași temă