Brăilenii mai au „o rază de speranță pentru turneul play-off”

Marius ANGHEL 09 Apr. 2014, 11:38 Liga 2
Brăilenii mai au**

Astăzi, penultima etapă a returului ar putea lămuri problema locului al șaselea din seria Est a Ligii a II-a la fotbal. Dacă Bacăul pleacă cu toate punctele de la Slobozia și poate realiza acest lucru deoarece echipa pregătită de Adrian Mihalcea are deja obiectivul realizat, gruparea băcăuană este calificată la turneul play-off. Se poate ști deja în această seară componența echipelor care vor evolua în cele două turnee ce vor urma. Deocamdată, înaintea acestei runde intermediare patru formații se luptă pentru poziția a șasea, SC Bacău, Gloria Buzău, Unirea Tărlungeni și CF Brăila.

Astăzi pe Municipal, de la ora 17.00, la ultimul meci pe teren propriu din retur, CF Brăila este condamnată la victorie, iar un succes în această dispută le conferă brăilenilor șansa, fie de a mai spera la turneul play-off, fie pentru a obține puncte prețioase în vederea turneului play-out.

„Înainte de fiecare meci noi încercăm să le insuflăm jucătorilor mentalitatea de învingători. Teoretic, noi avem un lot mai bun decât al adversarei, un lot care a demonstrat că se poate bate de la egal la egal cu orice echipă. Mai avem o rază de speranță pentru a prinde turneul play-off și încercăm să o fructificăm”, a declarat Vasile Popa, membru în Consiliul de Administrație al CF Brăila.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 09 Apr. 2014, 11:38 Liga 2
Pe aceeași temă