Brăilenii iau vacanță de vineri! „A fost un sezon greu, dar mă declar mulțumit”

01 Dec. 2011, 11:27 Liga 2
Brăilenii iau vacanță de vineri!**

CF Brăila a încheiat duminica trecută cel mai bun sezon al său de la revenirea în Liga a II-a. Echipa fanion a orașului a terminat prima parte a campionatului pe locul al 5-lea, la doar 3 puncte distanță de locul al doilea, deținut de Săgeata Năvodari.

Plecată din postura de echipă retrogradată care a beneficiat de o mare șansă ca să se mențină în acest eșalon, dar cu un antrenor ambițios și cu o mare experiență, formația brăileană a realizat un tur de campionat foarte bun, fiind neînvinsă pe teren propriu.

Cu un lot format în pripă, dar care a respectat instrucțiunile antrenorului, CF Brăila a produs câteva surprize: a învins-o pe Municipal pe CSMS Iași, una dintre formațiile cu pretenții la promovare, și tot pe teren propriu a trecut la scor, 4-0, de FC Snagov, ocupanta locului al patrulea. De asemenea, a dispus cu 1-0 de Dinamo II, iar în penultima etapă a turului a câștigat și la Astra II Giurgiu, victoria reprezentând un alt eveniment neașteptat al turului.

După succesul din ultima rundă, 3-0 în partida cu Gloria Buzău, fotbaliștii brăileni nu au primit vacanță. Antrenorul Viorel Ion a mai programat și în această săptămână o serie de antrenamente pe diverse teme.

De vineri, însă, elevii lui „Vioară” vor intra într-o vacanță binemeritată, reunirea lotului urmând a se face pe 9 ianuarie 2012.
„A fost un sezon greu, dar la finalul său mă declar mulțumit de jocul fotbaliștilor și de locul ocupat. Cred că se putea și mai bine, dar vom face o analiză și vom vedea unde trebuie să insistăm pentru ca returul să fie așa cum ne dorim toți, și aici includ și suporterii brăileni care au fost alături de noi tot timpul”, a declarat Viorel Ion.

Sursa: Obiectiv Brăila

01 Dec. 2011, 11:27 Liga 2
Pe aceeași temă