Bosoi și Caparco au ales CSMS pentru promovare: „Locul Iașiului este în Liga I”

Marius ANGHEL 12 Jan. 2014, 12:30 Liga 2

Primele două achiziții din această iarnă ale echipei CSMS Iași, Gabriel Bosoi și Alessandro Caparco, au participat la reunirea de vineri. Bosoi, fundaș dreapta care a jucat timp de 8 ani pentru CF Brăila, devenind chiar căpitanul echipei, a ales să vină în Copou. El a vorbit despre obiectivul său și despre relația cu suporterii.

„Am ales Iașiul pentru că este o echipă ce își propune să joace în Liga I și acest lucru mi-l doresc și eu. Suporterii să aibe încredere în mine că voi da tot ce am mai bun pentru a ajuta echipa să își îndeplinească obiectivul. Locul Iașiului este în Liga I fără nicio discuție!”, a spus fundașul pentru site-ul oficial al echipei din Copou.

Portarul venit  de la ASA Târgu Mureș, Caparco, a vorbit și el despre motivul pentru care a ales CSMS, precum și obiectivele sale la începutul acestei noi provocări.

„Am ales Iașiul pentru domnul Lăcătuș, pe care l-am avut antrenor și la Târgu Mureș, și pentru că echipa are ca obiectiv promovarea în Liga I. Suporterii sper să ne ajute și în momentele dificile, să fie aproape de noi, și sper să ne bucurăm la sfârșitul campionatului împreună. Câștigarea campionatului poate fi cel mai frumos lucru din viața unui om!”, a spus italianul.

 

Foto: CSMS Iași

Marius ANGHEL 12 Jan. 2014, 12:30 Liga 2
Pe aceeași temă