Bondrea speră să rămână neînvins

25 Nov. 2011, 18:28 Liga 2
Bondrea** speră să rămână neînvins

Pe locul opt în clasament, dar la doar două puncte de podium, Gaz Metan Severin caută cu Juventus București al treilea succes consecutiv. Echipa preluată în urmă cu trei săptămâni de Marian Bondrea vine după victoriile cu Mureșul Deva (3-0) și FC Argeș (3-0), iar printr-un nou triumf poate intra în iarnă de pe o poziție care să-i dea speranțe pentru retur.

Adversara Juventus București se află pe penultimul loc în clasament, cu minus 9 la adevăr, iar echipa antrenată de Constantin Schumacher a înregistrat numai remize în ultimele trei etape. Dacă sâmbăta trecută s-a întors cu un punct din deplasarea de la Alba Iulia (1-1), bucureștenii au încheiat la egalitate precedentul meci disputat pe propriul teren cu Poli Timișoara (1-1). În etapa a VII-a, și Gloria Bistrița a remizat la Juventus (1-1).

Echipa din cartierul Colentina are doar două victorii în acest sezon, dar păstrează în continuare șanse la evitarea retrogradării. „Eu sper să continuăm șirul victoriilor, dar nu ne așteaptă un meci ușor. Depinde de ambiția jucătorilor noștri, de replica adversarului, de mai mulți factori. Eu îmi doresc să câștigăm și să mai adăugăm trei puncte. Ce e mai frumos decât o victorie? Un nou succes ne-ar apropia într-adevăr de primele locuri, dar o înfrângere ne-ar menține în zona periculoasă a clasamentului. Lucrurile nu-s clare, fiindcă diferența de puncte nu e foarte mare. Deși e la retrogradare, Juventus București a demonstrat că are o echipă bună, prin rezultatele pe care le-a obținut cu primele clasate. A remizat cu Bistrița, cu Timișoara, iar etapa trecută la Alba Iulia. Am înțeles că au mai mulți jucători de la Rapid II”, a spus antrenorul Marian Bondrea.

La Juventus București evoluează și doi jucători care în noiembrie 2010 activau la defuncta FC Drobeta, în Liga a III-a, iar Amet Ferdin și portarul Liviu Cioloca speră să învingă noua echipă a Severinului.

Mitic e suspendat

Gaz Metan nu poate conta pentru ultimul meci al turului pe căpitanul din ultimele trei etape, Milan Mitic, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, în timp ce Marius Bălău acuză unele probleme medicale și nu s-a antrenat în această săptămână.

Nici portughezul Hugo Moutinho nu are drept de joc și își va ispăși după partida cu Juventus cele trei etape de suspendare primite în urma cartonașului roșu văzut la meciul pierdut cu Chindia Târgoviște (1-2).

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

25 Nov. 2011, 18:28 Liga 2
Pe aceeași temă