Bolohan vrea să-i vină de hac echipei orașului său natal. „Mi-e dragă Foresta, dar o victorie în fața ei ne-ar aduce liniște”

Marius ANGHEL 20 Sep. 2016, 13:35 Liga 2

Cu un parcurs destul de slab în acest start de sezon, având în vedere transferurile efectuate în această vară și pretențiile conducătorilor echipei, Academica Clinceni va avea un nou test dificil în etapa intermediară din această săptămână. Învinși cu scor de neprezentare în Colentina, 3-0 cu Juventus, ilfovenii întâlnesc miercuri, de la ora 13:00, poate cea mai în formă echipă din acest moment în Liga 2. La Clinceni vine Foresta Suceava, echipă care are șase meciuri consecutive câștigate, dacă punem la socoteală și pe cel din Cupă. Jocul va fi unul special și pentru antrenorul Mugur Bolohan (40 ani), sucevean la origine.

„Ne așteaptă un meci dificil, împotriva unei echipe care vine după o serie foarte bună, cu șase victorii în șase meciuri de la aducerea lui Cristi Popovici pe banca tehnică. Mi-e dragă Foresta, pentru că este echipa din orașul meu natal, dar miercuri vom încerca să-i întrerupem această serie. Am avut un parcurs oscilant în primele etape, venim după o înfrângere cu Juventus, iar o victorie în fața Sucevei ne-ar aduce liniște la echipă”, a declarat Mugur Bolohan pentru GazetaSV.ro.

Tehnicianul Academicii e impresionat și de ce arată în continuare pe teren Dorin Semeghin și Daniel Bălan, ultimul care tocmai a împlinit 37 de ani. „Țin să-i urez > lui Daniel. E un jucător care nu-și arată vârsta. La cum joacă, parcă are 27 de ani. Mă aștept ca atât el, cât și Semeghin să ne facă viața grea miercuri. Sunt doi fotbaliști care ară benzile terenului, iar dacă sunt sănătoși mai pot juca lejer doi-trei ani la acest nivel”, a mai spus antrenorul echipei din Clinceni, care a vorbit și despre lipsa rezultatelor echipei sale: „Avem destule probleme la club, pentru că avem foarte mulți tineri în lot, iar pe unii nu i-am avut la dispoziție de la începutul campionatului. Coman este un jucător de perspectivă, care nu a marcat întâmplător 11 goluri în sezonul trecut pentru Pojorâta. Am marcat de trei ori în prima etapă de campionat și voi încerca să-i ofer șansa să joace mai mult”.

Înaintea desfășurării etapei a 8-a a Ligii 2, Academica Clinceni se află pe locul 13 în clasament și are 9 puncte, în timp ce Foresta Suceava e pe 4 cu 15 puncte. Meciul dintre cele două echipe are loc miercuri, de la ora 13:00.

Marius ANGHEL 20 Sep. 2016, 13:35 Liga 2
Pe aceeași temă