Bolborea: „Echipa merita să termine cel puțin pe locul opt !”

02 Dec. 2008, 13:31 Liga 2
Bolborea:

După un final de tur de campionat, pentru antrenorul echipei Concordia Chiajna, Dumitru Bolborea , a sosit clipa bilanțului. Situată pe poziția a zecea la finalul acestui tur de campionat, Concordia speră ca din retur să scape de orice grijă în lupta pentru evitarea retrogradarii.

Cum caracterizați parcursul echipei în tur?

Am început mai greu deoarece la echipă au fost făcute schimbări majore fiind aduși mulți jucători noi în lot. Când fost numit din nou antrenor principal, echipă se afla într-o situație foarte dificilă.

Cu toate acestea mă bucur că jucătorii au înțeles că fără un efort fizic susținut nu se poate realiza mai nimic. A urmat partida din Cupă cu Tricolorul Breaza unde băieții nu s-au putut exprima pe terenul de joc așa cum ne-am dorit și am fost nevoiți să părăsim terenul. A urmat partida cu Progresul în care noi am pierdut două puncte importante.

 

Maniera de arbitraj la care a fost supusă echipă în actuala stagiune, cum vi sa părut?

Extrem de nemulțumitoare. Cel puțin în două partide, cea cu Progresul și cea cu Dunărea Giurgiu au fost poate cele mai dezastroase din punct de vedere al arbitrajului. După părerea mea, Concordia ar fi meritat să termine prima jumătate a turului cel puțin pe locurile 7-8.

Dar sper ca din retur să demonstrăm că putem mai mult decât ce am arătat pânâ în momentul de față.

 

Cum vor arăta eventualele modificări ale lotului?

Suntem aproape siguri că ne vom despărți de doi jucători și cred că vom împrospăta lotul cu doua-trei nume noi. Toate acestea se vor face în funcție de bugetul echipei care este evaluat de către domnul primar Minea. Vom vedea după sărbători ce putem aduce la echipă.

Sper să reușim să ne clasăm cât mai sus în clasament pentru a scăpa de grijile retrogradării.

 

 

Articol scris de : Andi Sârbu

02 Dec. 2008, 13:31 Liga 2
Pe aceeași temă