Bogdan Rusu, moment de sinceritate după CSM Alexandria – CFC Argeș 0-4: ”Vorbeam în vestiar că victoria cu Unirea Dej poate fi nulă.” Ce așteptări are de la partida următoare

Andrei PASCU 24 Sep. 2023, 15:38 Liga 2
Bogdan Rusu, moment de sinceritate după CSM Alexandria - CFC Argeș 0-4: ”Vorbeam în vestiar că victoria cu Unirea Dej poate fi nulă.” Ce așteptări are de la partida următoare

Campionii FC Argeș a fost în mare formă în partida de sâmbătă, din etapa a 7-a de Liga 2. A reușit să facă scor cu CSM Alexandria, 4-0, iar piteștenii au ajuns, în sfârșit, la două victorii la rând în campionat.

Unul dintre oameni de bază ai lui Eugen Beza, Bogdan Rusu, în vârstă de 33 de ani, nu a marcat, dar s-a declarat bucuros de exprimarea echipei și de succes.

Bogdan Rusu simte că echipa Argeșul e într-un moment bun

Campionii FC Argeș a mers pe terenul formației din Teleorman cu gândul la trei puncte, după cum a declarat atacantul la finalul întâlnirii. Se dorea victoria în special datorită plusului de moral obținut în urma partidei trecute, de acasă, cu Unirea Dej, scor 2-0.

Nu numai că a câștigat Campionii FC Argeș, dar a făcut-o și la scor, 4-0. Bogdan Rusu a declarat că Eugen Beza a pregătit meciul în așa fel încât echipa să profite de punctele slabe ale adversarului.

Mă bucur că am luat trei puncte, vorbeam în vestiar că victoria de acasă, cu Unirea Dej, poate fi nulă dacă nu câștigăm cu Alexandria. Suntem bucuroși, sperăm să o ținem pe acest drum. Urmează un meci greu acasă, care trebuie câștigat.

Nu mă așteptam la o așa diferență la final, pentru că nimeni nu se gândea la asta, și 1-0 dacă era, tot trei puncte luam și eram fericiți. Noi analizăm adversarul înainte de fiecare meci și acum am încercat să atacăm unde sunt punctele slabe”, a spus Bogdan Rusu la finalul întâlnirii.

https://www.youtube.com/watch?v=n0m8NFfDeH8

Campionii FC Argeș, câte două goluri pe repriză cu CSM Alexandria

În prima repriză, oaspeții, pregătiți de Eugen Beza, au marcat prin Grigore Turda și Milcho Angelov, în minutele 5 și 38. Prima reușită a venit în urma unei lovituri de colț, iar golul lui Angelov după o acțiune de atac.

Diferența a căpătat proporții abia pe finalul meciului, după minutul 80. Cu un minut înainte de finalul timpului regulamentar s-a făcut 3-0, când a marcat și Florian Haită, iar în minutul 90+2 a punctat și Yanis Pîrvu, de la 11 metri.

Duel complicat pentru CFC Argeș în etapa a 8-a din Liga 2

Cu 10 puncte, Campionii FC Argeș se află pe locul 8 în Liga 2 și este la egalitate cu CS Mioveni, Chindia Târgoviște, Viitorul Pandurii Târgu Jiu și CSM Ceahlăul.

În etapa a 8-a, Argeșul va juca pe teren propriu, contra liderului CSC Șelimbăr, care are 19 puncte după șapte meciuri, în urma a șase victorii și un egal. Apoi, piteștenii vor avea și alte meciuri cu formații care vor primele locuri în Liga 2.

Vor întâlni, în următoarea ordine, Steaua (deplasare), CSM Slatina (acasă), Gloria Buzău (deplasare), Concordia Chiajna (deplasare) și Unirea Slobozia (acasă).

Bogdan Rusu vrea trei puncte și din meciul următor, chiar dacă este unul foarte complicat:

Suntem pe drumul cel bun, asta vrem, să luăm cât mai multe puncte și să ajungem în play-off. Apoi, să tindem la promovare”.

Foto și video: Campionii FC Argeș

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bucurie-mare-la-csm-resita-dupa-victoria-cu-concordia-chiajna-scor-3-2-19286070

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-primul-succes-in-liga-2-2-1-cu-csm-ceahlaul-19286063

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-pierde-dupa-472-de-zile-cu-viitorul-pandurii-antrenorul-florin-maxim-spune-ca-era-constient-ca-invincibilitatea-nu-poate-dura-mult-dupa-promovarea-in-liga-2-pana-la-urma-trebuia-s-19286053

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-unirea-slobozia-penultimul-meci-in-etapa-a-7-a-a-ligii-2-19286010

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-1-0-cu-fk-miercurea-ciuc-in-etapa-a-7-a-de-liga-2-19285988

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-7-toate-meciurile-programate-sambata-sapte-la-numar-incep-la-ora-1100-19285779

Andrei PASCU 24 Sep. 2023, 15:38 Liga 2
Pe aceeași temă