Blocajul financiar de la Suceava începe să fie depășit

Marius ANGHEL 01 Feb. 2014, 15:32 Liga 2
Blocajul financiar de la Suceava începe să fie depășit

Moralul fotbaliștilor de la Rapid tinde să revină la normal după ce în cursul zilei de ieri conducerea clubului le-a achitat salariile pe luna ianuarie, precum și o primă tranșă din restanțele financiare acumulate în turul campionatului.

„Facem eforturi să aducem clubul pe linia de plutire și sper ca jucătorii să conștientizeze că nu este ușor de făcut rost de bani în aceste vremuri de criză. Mă aștept de la ei să se antreneze conștiincios și să facă o figură frumoasă în partea a doua a sezonului”, a declarat președintele Rapidului, Dumitru Moldovan.

În paralel cu antrenamentele fizice, oficialii Rapidului și-au propus să dispute astăzi un meci test cu Sporting, însă partida a fost contramandată din cauza timpului nefavorabil și a terenurilor impracticabile. În locul acestui joc, a fost perfectat un meci amical, în deplasare, cu Gloria Bistrița, întâlnirea urmând să se dispute miercuri, cu începere de la ora 13.00.

În continuarea programului de meciuri de pregătire din intersezon, alb-vișiniii vor întâlni formația Kosarom Pașcani, pe 8 și 12 februarie. În zilele de 16 și 19 februarie este antamată o nouă dublă, cu Bucovina Pojorâta, urmând ca pe 22 februarie sucevenii să joace la Câmpulung Moldovenesc cu liderul la zi al Seriei I a Ligii a III-a, FCM Dorohoi.

În intervalul 16-21 februarie sucevenii au în plan și efectuarea unui cantonament montan de la Poiana Negri, reluarea campionatului eșalonului secund urmând să se producă în prima zi a lunii martie.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 01 Feb. 2014, 15:32 Liga 2
Pe aceeași temă