Bîgu s-a operat la genunchi după opt luni de chin

Marius ANGHEL 05 Jun. 2015, 15:44 Liga 2
Bîgu s-a operat la genunchi după opt luni de chin

Coșmarul mijlocașului stânga al Rapidului, Răzvan Bîgu, pare să nu se mai termine. Accidentat la genunchi pe data de 15 octombrie a anului trecut în timpul partidei de campionat, din deplasare, cu SC Bacău, fotbalistul care va împlini săptămâna viitoare 22 de ani nu a reușit să se recupereze nici până în prezent, chiar dacă a fost consultat în toată această perioadă de mai mulți medici și a urmat fel de fel de tratamente.

Cum durerile au continuat să persiste și nu s-a ajuns la niciun rezultat, ultima soluție de rezolvare a problemei a rămas intervenția chirurgicală, pe care fotbalistul originar din Fălticeni a suferit-o deja, joi dimineață, la Spitalul Arcadia din Iași.

„Am fost operat de medicul Marius Bar. Mi-a fost curățată zona inflamată, fiind afectate atât ligamentele cât și meniscul. Încă nu am fost anunțat cât va dura perioada de recuperare, însă eu sper să revin la antrenamente cât mai curând”, a declarat mijlocașul Rapidului.

Răzvan Bîgu nu este la prima accidentare gravă din carieră, în urmă cu cinci ani acesta ajungând pentru prima dată pe mâna medicilor după ce s-a ales cu o fractură de tibie și peroneu în timpul unei competiții sportive între licee.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 05 Jun. 2015, 15:44 Liga 2
Pe aceeași temă