Bergodi a fost și el pe lista Deltei! Tulcenii au antrenor pentru meciul cu FCM Bacău

30 Mar. 2012, 11:13 Liga 2
Bergodi a fost și el pe lista Deltei!** Tulcenii au antrenor pentru meciul cu FCM Bacău

După scurtul „episod Mulțescu”, încununat totuși cu o victorie de palmares care ar putea cântări enorm în ecuația promovării, pre­șe­­din­tele Haralambe Meregiu caută un antre­nor tânăr pentru Delta Tulcea, cu dorință de afirmare. Zvonul că Delta s-ar fi înțeles cu Giuseppe Materazzi a fost infirmat de oficialul Deltei poate că s-ar fi pliat pe același profil ca al fostului antrenor Mulțescu: un antrenor în vârstă și care a făcut doar act de prezență la FC Brașov.

Delta Tulcea caută un antrenor tânăr! „Este adevărat că mi-a fost propus de un im­pre­sar numele lui Materazzi dar de la o propunere până la un angajament e cale lungă. Dacă tot vorbim de antrenori italieni, nu vă ascund faptul că Bergodi ar fi fost o soluție, dar cum dânsul are contract cu Modena până în vară este inabordabil. Au fost mai multe propuneri și autopro­puneri pentru a antrena Delta, însă ce pot să vă spun pentru moment e că sunt doi antrenori tineri, din noul val, de care aș fi interesat și cu care voi avea discuții. Un lucru e sigur însă: pentru meciul cu FCM Bacău avem antrenor iar acesta se numește Cristi Rusu”, a declarat Haralambe Meregiu, președintele Deltei.

Pentru meciul cu FC Bacău de sâmbătă, Delta Tulcea va avea suspendat porta­rul care a apărat în ma­joritatea meciurilor din acest sezon, Stoicescu. Acesta este suspendat pentru cumul de cartonașe gal­bene, așa că „al treilea portar” de care s-a plâns fostul antrenor, respectiv juniorul Alex Căpățână va bifa prima prezență pe foaia de joc a Deltei la doar 18 ani. De altfel, „al treilea por­tar” pe care și l-a dorit fostul antrenor Mulțescu se pare că ar fi fost Popescu de la Sportul pe care tehni­cianul de acum al Petrolului s-ar fi angajat că îl va aduce la Tulcea, înainte să semneze cu Delta.

Articol scris de Irinel CĂ‚LIN

30 Mar. 2012, 11:13 Liga 2
Pe aceeași temă